Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
PlusΑuτά είναι τα τρία πιο ζηλιάρıκα ζώδια - Έχουν έντονες εκδηλώσεις κτητıκότητας

Αuτά είναι τα τρία πιο ζηλιάρıκα ζώδια – Έχουν έντονες εκδηλώσεις κτητıκότητας

Η ζήλια είναι ένα αρνητικό συναίσθημα και σε κανέναν δεν αρέσει να το βιώνει, παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί ζηλιάρηδες ανάμεσά μας.

Μάλιστα οι αστρολόγοι έχουν βρει τα τρία ζώδια που είναι μονίμως με ένα κόμπο στο στομάχι, τους διακατέχει η κτητικότητα και ζηλεύουν πολύ περισσότερο από τους άλλους.

Η ζήλια θεωρείται ένα αρνητικό χαρακτηριστικό αυτών των ζωδίων που έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούν φανταστικά σενάρια στο μυαλό τους.

Τα τρία ζώδια που ζηλεύουν υπερβολικά

Ταύρος

Οι Ταύροι θεωρούνται από τους πιο ζηλιάρηδες του ζωδιακού. Κυβερνούν τον δεύτερο οίκο των αξιών, της αυτοεκτίμησης και των απτών ιδιοκτησιών επομένως όταν νιώθουν πως αυτά τα χάνουν ή κάποιος άλλος πάει να τους τα «αρπάξει» τότε γίνονται… ιδιαίτερα κτητικοί.

Ωστόσο οι ταύροι δεν ζηλεύουν μόνο τον σύντροφό τους, ζηλεύουν τον πλούτο του γείτονα, το σώμα της φίλης τους και γενικότερα συγκρίνονται με άλλους. Στο σύντροφό τους μάλιστα φέρονται εξαρχής σαν να τους ανήκει.

Λέων

Παρά την αυτοπεποίθησή τους, υπάρχει μια ανασφάλεια μέσα τους και πιστεύουν ότι αξίζουν περισσότερα από αυτά που ήδη έχουν. Φυσικά αυτό τους κάνει απίστευτα ζηλιάρηδες καθώς φοβούνται οποιονδήποτε έχει κάτι καλύτερο/περισσότερο από αυτούς. Ωστόσο οι Λέοντες ποτέ δεν θα παραδεχτούν ότι ζηλεύουν, το παίζουν υπεράνω αλλά δεν είναι. Κρατάνε τα συναισθήματά τους και δεν τα εξωτερικεύουν. Για παράδειγμα ένας άντρας Λέων θέλει οι φίλοι του να τα πηγαίνουν καλά στα ομαδικά αθλήματα, αλλά να μην είναι και καλύτεροι από τον ίδιο. Ωστόσο αυτό που πραγματικά τους εξοργίζει είναι η επιτυχία κάποιου που τον θεωρούν παντελώς άσχετο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ίσως το πιο ζηλιάρικο ζώδιο με διαφορά. Εκφράζει έντονη πτητικότητα για να μην χάσει αυτό που του ανήκει. Η ζήλια τους θα εκδηλωθεί είτε με πολλά και έντονα ξεσπάσματα θυμού, είτε με πλήρη απουσία και αποστασιοποίηση. Ο πλανήτης του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας, και τα ζητήματα της… καρδιάς είναι πάντα ζητήματα ζωής ή θανάτου για έναν Σκορπιό. Όταν μάλιστα θελήσει το ταίρι του να νιώσει λίγο ελευθερία, τότε βγάζει μεγάλη ζήλια.

Τα πιο σημαντικά