Η άτυχη στιγμή που άνδρας πετάει το αναμμένο αποτσίγαρο μέσα σε σωλήνα και ανατινάζεται

Απρ 15, 2017 6:11 ΜΜ
More videos

Το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους δεν είναι πραγματικά καλό εκτός εάν γεμίζετε τους πνεύμονές σας με καπνό σε καθορισμένους χώρους για καπνιστές. Ακόμη λιγότερο αποδεκτός είναι ο τρόπος που οι περισσότεροι καπνιστές πετάνε τα αποτσίγαρα, όπου κρίνουν κατάλληλο – στο δρόμο, σε γλάστρες με φυτά,στα παγκάκια και όπου αλλού.

Αυτός ο άνθρωπος στο παρακάτω βίντεο αποφάσισε να ρίξει το αποτσίγαρο μέσα σε έναν ανοιχτό υπόνομο. Μόλις το πέταξε μέσα, ήρθε αντιμέτωπος με κάτι που θα μπορούσε να τερμάτιζε την ζωή του στο λεπτό.

Ούτε θα καταλάβαινε από που του ήρθε!

Η λεζάντα στο βίντεο φαίνεται να προειδοποιεί τους ανθρώπους για τους κινδύνους του καπνίσματος. Εκ των υστέρων, ίσως θα έπρεπε να προστεθεί ότι οι άνθρωποι που καπνίζουν, δεν πρέπει να ρίχνουν τα αναμμένα αποτσίγαρα σχεδόν πουθενά.

Ο άνδρας δεν δείχνει να έχει ιδέα για τον επικείμενο κίνδυνο

Η τρύπα εξερράγη κατά την ρίψη του αναμμένου αποτσίγαρου

Ο άνθρωπος σέρνεται μέσα από τα χαλάσματα

Το συγκλονιστικό ατύχημα πιστεύεται ότι συνέβη κάπου στην Τεχεράνη, στο Ιράν και παραμένει ασαφές ως προς το τι προκάλεσε την έκρηξη. Ως εκ θαύματος, ο άνθρωπος φαίνεται  να σκαρφαλώνει μέσα στα συντρίμμια. Μπορεί να έχασε τα παπούτσια του, αλλά τουλάχιστον ο ίδιος επέζησε από την έκρηξη.

Αυτό το τρομακτικό βίντεο έχει γίνει λάβει μεγάλη δημοσιότητα από τότε που μοιράστηκε στο Twitter.

Ενώ πολλές προειδοποιήσεις για τους κινδύνους του καπνίσματος έχουν ήδη μοιραστεί με το κοινό, θα θέλαμε επίσης να προειδοποιήσουμε όλους σχετικά με τους κινδύνους που σχετίζονται με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, μιας δημοφιλούς εναλλακτικής λύσης στο κάπνισμα, όπως συνέβη με ένα Αμερικανό που κάπνιζε με ηλεκτρονικό τσιγάρο και αυτό εξερράγη στο πρόσωπό του χωρίς καμία προειδοποίηση. Η έκρηξη κόστισε στον άντρα επτά δόντια και έκαψε το πρόσωπό του. Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έσπασε τον νιπτήρα του μπάνιου και έκαψε το ταβάνι. Γι’ αυτό οι χρήστες θα πρέπει να ιδιαίτερα προσεκτικοί για την ποιότητα αλλά και τη συντήρηση του ηλεκτρονικού τους τσιγάρου.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: