Αττική Οδός – Συγκλονιστική μαρτυρία: «Ο κόσμος δεν έχει νερό και πίνει από το χιόνι, τα μωρά κλαίνε»

25 Ιανουαρίου, 202212:06 ΠΜ

«Ο κόσμος δεν έχει νερό και πίνει από το χιόνι, τα μωρά κλαίνε», συγκλονιστική μαρτυρία στο DNews για τα όσα αναφέρει αποκλεισμένος στην Αττική Οδό εδώ και ώρες. Πραγματικό μπάχαλο και χάος η κατάσταση, την ώρα που η κυβέρνηση μιλάει για εξομάλυνση.

Την ώρα που η κυβέρνηση μιλά για εξομάλυνση στην Αττική Οδό, αυτή… κλείνει με μία απόφαση – ανέκδοτο. Μπορεί εδώ και ώρες η Πυροσβεστική να… παρακαλά για το αυτονόητο, έπρεπε να μείνουν εγκλωβισμένοι, χωρίς νερό και χωρίς καύσιμα εκατοντάδες οδηγοί, οι οποίοι αγωνιούν για το τι θα κάνουν.

Όλα αυτά, ενώ οι προγνώσεις δείχνουν ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν στη συνέχεια, με το χιόνι να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση και οικογένειες να είναι εγκλωβισμένες εν μέσω χιονιά και γενικά… τίποτα να μη δουλεύει όπως πρέπει.

Μαρτυρία: Δεν έχουμε να πιούμε ούτε νερό, οικογένειες με μωρά εγκλωβισμένα

«Δεν έχουμε ούτε νερό να πιούμε, πίνουμε το χιόνι, έχουμε ξεπαγιάσει. Υπάρχουν οικογένειες με μωρά εγκλωβισμένα», καταγγέλλει χαρακτηριστικά ο κ. Θοδωρής ο οποίος βρίσκεται πάνω από τρεις ώρες εγκλωβισμένος στην Αττική οδό στο ύψος της Πεντέλης.

Την ίδια ώρα όπου η κυβέρνηση μιλάει για εξομάλυνση των προβλημάτων στην Αττική, ο κ Θοδωρής μέσω του Dnews, κάνει λόγο για πλήρη αδιαφορία του κράτους και της εταιρίας. Όπως αναφέρει σε επικοινωνία που είχε με τις αρχές και την Αττική οδό η απάντηση που έλαβε ήταν ότι «θα φτάσετε στο αεροδρόμιο σιγά, σιγά».

attiki1

«Ξεκίνησα από την Νέα Ιωνία στις 13.40 διότι πέταγα στις 18.00 το απόγευμα. Από την Αττική οδό στην έξοδο για το Ολυμπιακό στάδιο αρχίσαμε να πηγαίνουμε πολύ σιγά. Είμαστε στην έξοδο της Πεντέλης πάνω από τρεις ώρες ακινητοποιημένοι. Υπάρχουν μωρά τα οποία κλαίνε. Ο κόσμος δεν έχει νερό και πίνει από το χιόνι. Το ταξί έχει φτάσει 100 ευρώ. Τι θα κάνω, δεν θα τον πληρώσω τον άνθρωπο. Δεν υπάρχει κρατικός μηχανισμός.

attiki2

Γνώριζαν από τους μετεωρολόγους για την κακοκαιρία και δεν έκαναν τίποτα για αυτό. Αυτή την στιγμή το χιόνι είναι πάνω από μισό μέτρο. Η αεροπορική εταιρία μου έστειλε μια ώρα πριν την πτήση ότι θα ακυρωθεί.», καταγγέλλει χαρακτηριστικά στο Dnews.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News