Το ατρόμητο Λαμπραντόρ που έχει σώσει 52 ζωές στον πρόσφατο σεισμό στο Μεξικό

22 Σεπτεμβρίου, 201710:25 ΠΜ

Ένας σεισμός μεγέθους 7.1 Ρίχτερ έπληξε το κεντρικό Μεξικό την Τρίτη, σκοτώνοντας μέχρι στιγμής πάνω από 230 ανθρώπους και τραυματίζοντας χιλιάδες.

Ο σεισμός έρχεται λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά από έναν άλλο, ένας ισχυρότερος σεισμός που έπληξε την Οαχάκα, αφήνοντας μεγάλο μέρος της περιοχής σε ερείπια και μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη για να εντοπίσει τους παγιδευμένους ανθρώπους κάτω από τα ερείπια.

Η Φρίντα, ένα Λαμπραντόρ, διαδραματίζει αναπόσπαστο ρόλο σε αυτήν την διαδικασία. Συνεργαζόμενη με το SEMAR, το σκυλί του μεξικανικού ναυτικού, ο γενναίος αυτός σκύλος διάσωσης, δουλεύει επί του παρόντος σκληρά προς την αναζήτηση των επιζώντων.

Εξοπλισμένη με το δικό της ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων παπουτσιών και γυαλιών, η Φρίντα έσωσε πάνω από 50 άτομα στη σύντομη καριέρα της, μερικοί από τους οποίους διασώθηκαν από τα ερείπια της Οαχάκα.

Παρά τη διπλή τραγωδία που γνώρισε πρόσφατα το Μεξικό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωρίζουμε ότι η Φρίντα εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να βρει τους θαμμένους και να διασώσει τους τραυματίες. Εμπρός, λοιπόν, Φρίντα!

Η Φρίντα το Λαμπραντόρ βοηθά στη διάσωση ανθρώπων που έχουν πληγεί από τον πρόσφατο σεισμό στο Μεξικό

fridafan

Ο σεισμός μεγέθους 7.1 Ρίχτερ, έπληξε το κέντρο της χώρας την Τρίτη και έχει μέχρι στιγμής σκοτώσει περισσότερους από 230 ανθρώπους

gobmx

Η Φρίντα συνεργάζεται με το ΣΕΜΑΡ, το μεξικανικό ναυτικό, για να αναζητήσει και να διασώσει εκείνους που παγιδεύτηκαν στα ερείπια

gobmx

Έχει δικό της ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών γυαλιών

PueAPrimeraHora

Έχει επίσης προσαρμοσμένες μπότες για να κρατούν τα πόδια της ασφαλή

Ferdapupa

Μέχρι τώρα βοήθησε να σωθούν πάνω από 50 ζωές σε διάφορες φυσικές καταστροφές

12 από αυτούς ήταν άνθρωποι που βρέθηκαν στον ισχυρότερο σεισμό που έπληξε την Οαχάκα, πριν από λιγότερο δύο εβδομάδες 

PueAPrimeraHora

Εμπρός, λοιπόν, Φρίντα!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News