Αθλήτρια πατινάζ φορώντας δερμάτινα χόρεψε AC/DC στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς

Φεβ 23, 2018 9:15 ΜΜ
More videos

Οι καιροί αλλάζουν μαζί με τους κανονισμούς, αλλά κάποιες αξίες παραμένουν αναλλοίωτες. Εκμεταλλευόμενη την άρση της απαγόρευσης μουσικών θεμάτων με στίχους στο καλλιτεχνικό πατινάζ, που τέθηκε σε ισχύ για πρώτη φορά στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκ Τσανγκ, η Ιβέτ Τοθ αποφάσισε να ανεβάσει την αδρεναλίνη στο νούμερό της, επιλέγοντας να εμφανιστεί με μαύρη δερμάτινη αμφίεση, τρουκς και τον Άνγκους Γιανκ, ψυχή των Αυστραλών ρόκερς, με το «ταυράκι» του «ραμμένο» στην πλάτη της.

Δείτε το βίντεο

Η ξεχωριστή στιγμή κορυφώθηκε όταν παρουσίασε το πρόγραμμά της με τα τραγούδια «Back in Black» και «Thunderstruck». Ούτε κλασική μουσική, ούτε λευκά κορμάκια, ούτε μία από τα ίδια.

Η 19χρονη αθλήτρια από την Ουγγαρία, επανέλαβε αυτό που είχε τολμήσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ, τον περασμένο Ιανουάριο στη Ρωσία, καταφέρνοντας να αποσπάσει εκτενή δημοσιότητα για την απόφασή της.

«Νιώθω σα να βρίσκομαι σε αγώνα ποδοσφαίρου ή απλά σε ένα γυμναστήριο. Νομίζω πως οι κριτές, που είναι κάποιας ηλικίας, θα λιποθυμήσουν με αυτό το κορίτσι. Είμαι σίγουρος πως οι στενόμυαλοι θεατές δεν θα συμπαθήσουν ιδιαίτερα την επιλογή της μουσικής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αμερικάνος εκφωνητής για όσα είδαν τα μάτια του.

[time] [av]

Ακολουθήστε μας στο facebook: