Αθλητής και πατέρας παιδιού 2 ετών: «Πρώτη φορά δεν πήρα αυτό το τρένο – Νιώθω ευλογημένος που πήγα με το αυτοκίνητο…»

4 Μαρτίου, 20235:46 ΠΜ

Ο αθλητής μπάσκετ των Τρικάλων, Αλέξης Ράπτης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Γυρνώντας την Ελλάδα» του επίσημου Web radio της ΕΟΚ και προχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη για τη νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος με τα δύο τρένα στα Τέμπη.

Αναλυτικά είπε:

Για το λόγο που νιώθει ευλογημένος, σύμφωνα με ανάρτησή του: «Όπως γνωρίζουν οι συμπαίκτες και οι κοντινοί μου άνθρωποι, επέλεξα φέτος τα Τρίκαλα για να μπορώ να είμαι κάθε βράδυ στο σπίτι μου.

Η συγκοινωνία που κάνω καθημερινά είναι να παίρνω το τραίνο απ’ την Κατερίνη στη Λάρισα και από εκεί με δύο συμπαίκτες μου με τ’ αυτοκίνητο να πηγαίνουμε στο γήπεδο και το βράδυ να με επιστρέφουν στη Λάρισα και να παίρνω πάλι το τραίνο.

Απ’ την 1η Σεπτέμβρη παίρνω το συγκεκριμένο τρένο που έγινε το δυστύχημα. Την Τρίτη (28/02) που μάς πέρασε ήταν η πρώτη φορά που δεν το πήρα, για κάποιον ανεξήγητο λόγο και πήγα με το αυτοκίνητο. Ήταν πολύ μεγάλο το σοκ, έκανα 1.5 μέρα να κοιμηθώ.

Το προηγούμενο βράδυ μου είπε ο γιος μου ότι θέλει να κοιμηθούμε αγκαλίτσα και επέλεξα να πάρω το αμάξι για να γλυτώσω τη 1 ώρα αναμονής για το τραίνο και να την αφιερώσω στο γιο μου. Ίσως αυτό να με “έσωσε”».

Για το αν θα ξαναπάρει το τραίνο: «Με το χέρι στην καρδιά; Ναι, θα το ξαναπάρω».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News