Αθηναΐς Νέγκα: «Μια γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος μετά τα 40 χωρίς εξωσωματικές»

27 Μαρτίου, 2018 11:24 ΠΜ
More videos

Μια εκ βαθέων συζήτηση έγινε χτες στο πλατώ της Ελένης Μενεγακη.

Με αφορμή την γεννηση του παιδιού της Δούκισσας Νομικού, η Ελένη Μενεγάκη, άνοιξε το θέμα παιδί, με την καλεσμένη της Αθηναϊς Νέγκα.

«Δεν φαινόσουν έγκυος. Μας το είπες έναν μήνα πριν γεννήσεις…Εγώ τα χασα. Χειροκροτούσα σπίτι μου. Λέω μπράβο μ’ αρέσεις» κάπως έτσι ξεκίνησε η κουβέντα των δύο γυναικών σχετικά με την εγκυμοσύνη της Αθηναϊδος Νέγκα, αλλά και την επιλογή της να μην βροντοφωνάξει το γεγονός. «Εγώ δεν φαινόμουν έγκυος. Ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερο παιδί. Δεν έκρυψα κάτι Απλά δεν θέλω να το συζητάω γιατί βαριέμαι» απάντησε η Αθηναϊς.

Οι δύο γυναίκες μίλησαν και για την εγκυμοσύνη της Ελένης «Κι εσύ έχεις περάσει εγκυμοσύνη όπου δεν το συζητούσες το θέμα. Μην μου κάνεις την ανήξερη» ανέφερε η κυρία Νέγκα για να αμυνθεί η Ελένη Μενεγάκη λέγοντας«Οι λόγοι μου ήταν πολύ συγκεκριμένοι και αφότου γέννησα, τους είπα: Εγώ φοβόμουν. Ανησυχούσα πάρα πολύ. Δεν πίστευα ποτέ ότι συνεχίζω».

Μάλιστα η Αθηναϊς Νέγκα υπερθεμάτισε, λέγοντας ότι είχε και η ίδια ανησυχία, αφού δεν είχε κάνει κάποια διαδικασία για να μείνει έγκυος και έκανε το παιδί στα 44, στέλνοντας ένα μήνυμα προς τις γυναίκες που έχουν περάσει τα 40, ότι «Μπορείς να μείνεις έγκυος μετά τα 40 χωρίς εξωσωματική».

Δείτε το βίντεο