Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
διεθνήΗ Αθηνά Ωνάση έρχεται στην Ελλάδα για να επενδύσει στην ιππασία

Η Αθηνά Ωνάση έρχεται στην Ελλάδα για να επενδύσει στην ιππασία

Η Αθηνά Ωνάση μετά το διαζύγιο από το Ντόντα που τους στοίχισε όσο λίγα στην ζωή της, αποφάσισε να αλλάξει τα πάντα και να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, η Αθηνά Ωνάση έχει αναθεωρήσει για πολλά λάθη που έκανε στο παρελθόν.

Ένα από αυτά φυσικά ήταν η πώληση όλων των περιουσιακών στοιχείων της μητέρας της Χριστίνας, του θείου της Αλέξανδρου και φυσικά του παππού της, Αριστοτέλη, στην Ελλάδα συμπεριλαμβανομένου του Σκορπιού.

 Αθηνά Ωνάση

ΗΑθηνά Ωνάση κάτω από άκρα μυστικότητα ψάχνει μια μεγάλη έκταση -μεγαλύτερη των 50 στρεμμάτων- στα Μεσόγεια της Αττικής προ-κειμένου να την αξιοποιήσει σε σχέση με τη μεγάλη αγάπη της, τα άλογα.

66b580014755f427c641ffcd4e1e9260

Θέλει  να   δημιουργήσει   ένα σύγχρονο  ιδιωτικό συγκρότημα ιππασίας στην Ελλάδα το οποίο θα περιλαμβάνει στάβλους, προπονητικές εγκαταστάσεις αλλά και μια υπερπολυτελή λέσχη, στην οποία θα συναντιούνται όλοι οι Έλληνες λάτρεις της ιππασίας.

68072a1385e04300804c9140f3e30e73

 

Σε ξεχωριστό χώρο μέσα στη συγκεκριμένη έκταση φέρεται να σχεδιάζει να χτίσει και μια πολυτελή κατοικία, όπου θα διαμένει η ίδια όταν βρίσκεται στη χώρα μας. Βέβαια, το συγκεκριμένο project θα απαιτήσει χρόνο και χρήματα, ωστόσο η «χρυσή κληρονόμος» είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να υλοποιήσει τα σχέδιά της.

 

[mononews] [economy365]

Τα πιο σημαντικά