Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΑθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Έτσι επιβεβαίωσαν τη σχέση τους - Η...

Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Έτσι επιβεβαίωσαν τη σχέση τους – Η τρυφερή αναφορά του μπασκετμπολίστα στην «Νανά» του

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει βρει ξανά τον έρωτα λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της και έκανε την πρώτη της εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο.

Η ίδια ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές που απόλαυσαν τους Coldplay στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η ηθοποιός διασκέδασε με την παρέα της και τον σύντροφό της που είναι ο 37χρονος Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας Μπρούνο Τσερέλα. Μάλιστα οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους.

Ο Μπρούνο Τσερέλα αγωνίζεται με ομάδα της Β’ Εθνικής στην Ιταλία, ενώ είναι συνιδιοκτήτης γραφείου real estate αλλά και σε προπονητικό κέντρο, και πολύ συχνά επισκέπτεται τη χώρα μας λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

7bad8ab628da4f7ba5ad3fa52a81cf8b 1

Πλέον όμως έχει ακόμη έναν λόγο, κι αυτός δεν είναι άλλος από την Αθηνά Οικονομάκου, αφού οι δυο τους, όπως φαίνεται και στο βίντεο από τη συναυλία των Coldplay εμφανίζονται ιδιαίτερα διαχυτικοί στις εξόδους τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας, κατά την προβολή του ρεπορτάζ ανέφερε ότι πριν δείξουν το εν λόγω βίντεο, είχαν ενημερώσει την Αθηνά Οικονομάκου όσο και τον Μπρούνο Τσερέλα, γεγονός που επιβεβαιώνει την σχέση τους.

Ως επιβεβαίωση όμως, έρχεται και μια άλλη κίνηση του Μπρούνο Τσερέλα στο instagram. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπρούνο Τσερέλα έκανε στο instagram μια ανάρτηση από την τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα, και τη μέρα που βρέθηκε μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου στη συναυλία των Coldplay.

6910dc313b0543bba746e839893db471 1

Και μπορεί στις φωτογραφίες και στα βίντεο η ηθοποιός να μη φαίνεται, ωστόσο ο γοητευτικός αθλητής έχει βάλει στα hastag του το όνομα, “Νανά“, το χαϊδευτικό με το οποίο αποκαλούν την Αθηνά Οικονομάκου όλοι οι κοντινοί της άνθρωποι.

e6a6951d48284853b590d5df7e05351e

Τα πιο σημαντικά