Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑθηνά New York: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τη νίκη της...

Αθηνά New York: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τη νίκη της στο «The Bachelor»

Ο μεγάλος τελικός του δεύτερου κύκλου του “The Bachelor” προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον Alpha, με την Αθηνά New York να αναδεικνύεται μεγάλη νικήτρια.

Λίγες ώρες μετά τον τελικό του “The Bachelor” η 27χρονη ελληνομερικανίδα επέστρεψε στο Instagram και έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά από τη νίκη της.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως η Αθηνά New York δεν έκανε καμία αναφορά στον αγαπημένο της, Αλέξη Παππά και αποκάλυψε πως επιστρέφει στην Αμερική.

«Σας κρατούσε ένα μυστικό. Τους τελευταίους 6 μήνες δεν έχω τηλέφωνο…Έχω γυρίσει μια τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα. Επιστρέφω τώρα και θα συνεχίσω να σας παρακινώ όλους να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και να σας υποστηρίζω με όποιον τρόπο μπορώ! Προς όλους τους νέους θαυμαστές μου: Σας ευχαριστώ πολύ που με παρακολουθήσατε και με στηρίξατε σε αυτό το ταξίδι! Είμαι για πάντα ευγνώμων για όλους σας. Είμαι ενθουσιασμένη που διαβάζω τα μηνύματά σας και ανυπομονώ να μιλήσω μαζί σας!! Σας αγαπώ όλους!!!!! Σ’ αγαπώ πολύ πολύ!!!!!» έγραψε η Αθηνά New York στο Instagram.

Δείτε την πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς New York μετά τη νίκη της στο “The Bachelor”:

Τα πιο σημαντικά