Αθηνά Οικονομάκου: «Τώρα θ’ αφοσιωθώ στην οικογένεια και στο παιδί μου»

14 Νοεμβρίου, 2017 1:17 ΜΜ
More videos

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της βιώνει η Αθηνά Οικονομάκου. Η ταλαντούχα ηθοποιός διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της, με τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς “Έλα στην θέση μου”, στην οποία πρωταγωνιστεί, αφού όπως έχει δηλώσει η ίδια, διανύει μια καλή εγκυμοσύνη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο TV Έθνος και στον Αλέξη Μίχα, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής ο γάμος με τον σύντροφό της δεν είναι στις προτεραιότητες του ζευγαριού ενώ για ακόμη μια φορά αρνήθηκε να πει το φύλο του μωρού που περιμένει, αν και τόνισε πως ήδη έχει βρει το όνομα που θα του δώσει!

Ποια είναι τα συναισθήματά σου που θα γίνεις μητέρα;

Είμαι ευτυχισμένη. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα: Κατά 90% χαρά και προσμονή για το παιδί που έρχεται, αλλά υπάρχει και ένα 10% αγωνίας να πάνε όλα καλά και να μπορέσω να ανταπεξέλθω στον ρόλο της μητέρας. Για μένα είναι ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής μου.

Με την δουλειά τι θα κάνεις;

Για μεγάλο χρονικό διάστημα θα αφοσιωθώ στην οικογένεια και στο παιδί μου. Θα επανέλθω, αλλά με άλλους όρους. Να μπορώ να περνάω χρόνο με το παιδί και αυτός ο χρόνος να είναι ωφέλιμος και αποδοτικός.

Ο ερχομός του μωρού ήταν κάτι προγραμματισμένο ή ήρθε εντελώς ξαφνικά;

Ήταν στο πλαίσιο που μπορείς να προγραμματίσεις ένα τέτοιο γεγονός. Το θέλαμε πολύ και εγώ και ο σύντροφός μου. Ήταν συνειδητή επιλογή. Ξέρω απόλυτα τι έρχεται από εδώ και πέρα, πόσο δύσκολος είναι αυτός ο ρόλος. Όλα τα άλλα έρχονται πια στη ζωή μου σε δεύτερη μοίρα. Είμαι συνειδητοποιημένη, ώριμη και έτοιμη να ανταπεξέλθω.

Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε και για τα σχέδια γάμου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, τώρα που θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς: “Ο γάμος δεν ήταν η προτεραιότητά μου. Είναι κάτι που πρέπει πλέον να γίνει για τυπικούς και νομικούς λόγους. Η προτεραιότητά μου ήταν το παιδί. Θα τον χαρώ τον γάμο μου όταν με το καλό γίνει, αλλά το πιο σημαντικό ήταν η εγκυμοσύνη” και συνέχισε “Εκείνη την ημέρα, θέλω σημαντικούς ανθρώπους δίπλα μου. Δεν θέλω να βγάλω υποχρεώσεις στον γάμο μου, ούτε να υπάρξουν άνθρωποι των οποίων η παρουσία δεν με αφορά”.

Το φύλο του μωρού είναι κοριτσάκι;

Δεν νιώθω ακόμη την ανάγκη και και τη διάθεση να το μοιραστώ αυτό. Καταλαβαίνεις πως είναι κάτι πολύ προσωπικό. Έχω αποφασίσει το όνομα του μωρού.

[tlife]

Ακολουθήστε μας στο facebook: