Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΑτελείωτο κράξιμο στον Κιάμο & στο Posidonio για το «δεχόμαστε μόνο εμβολιασμένους»

Ατελείωτο κράξιμο στον Κιάμο & στο Posidonio για το «δεχόμαστε μόνο εμβολιασμένους»

Αποδέκτες δεκάδων αρνητικών σχολίων έγινε ο Πάνος Κιάμος και κατ’ επέκτασιν το Posidonio για την απόφασή τους να δεχτούν μόνο εμβολιασμένους από τις 16 Ιουλίου.

Ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος  είπε στο βίντεο, που δημοσίευσε στο Facebook: «γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν παίζω με την δημόσια υγεία.

Γι’ αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου το Ποσειδώνιο να αποτελέσει το πρώτο covid free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για διασκέδαση χωρίς ημίμετρα. Από τις 16 Ιουλίου στο Ποσειδώνιο οι μάσκες πέφτουν».

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η κυβέρνηση, τα κλειστά κέντρα διασκέδασης τα οποία θα αποφασίσουν να λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους θα πρέπει να έχουν πληρότητα 60% ενώ για μεικτούς χώρους η πληρότητα θα είναι 25% λόγω και της κινητικότητας που υπάρχει στα συγκεκριμένα μαγαζιά, καθώς εκτός από καθήμενους υπάρχουν και όρθιοι πελάτες.

Η κίνηση, όμως αυτή από τον γνωστό τραγουδιστή στάθηκε η αφορμή για εκατοντάδες αρνητικά σχόλια, πολλά μάλιστα από τα οποία ήταν από φανς του, που κατέκριναν την απόφασή του να διαχωρίσει τους πολίτες σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους.

screenshot 154 screenshot 155 screenshot 162 screenshot 164 screenshot 166 screenshot 167

Τα πιο σημαντικά