Ατάραχος… ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Η πρώτη αντίδραση σε τηλεοπτική κάμερα

21 Δεκεμβρίου, 202112:37 ΠΜ

Στη Θεσσαλονίκη παραμένει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά το σάλο που δημιουργήθηκε την τελευταία εβδομάδα και παρά την είδηση που τον ήθελε να βρίσκεται στο Μεξικό με τη σύζυγό του.

Η κάμερα του Star και η δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου συνάντησαν τον πρώην συνεργάτη των “Ράδιο Αρβύλα” να κατεβαίνει από το σπίτι του στις 16:00 το μεσημέρι στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης και να μπαίνει στο αυτοκίνητό του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έκανε καμία δήλωση, μπήκε στο αυτοκίνητο του και επέστρεψε ξανά μετά από λίγα λεπτά μαζί με τη σύζυγό του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Δείτε το βίντεο:

Από όσο φαίνεται, ο ίδιος συνεχίζει κανονικά τη ζωή του.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την εισαγγελική έρευνα και για άλλα ροζ βίντεο.

Ικανοποιημένη από την εισαγγελική εντολή δηλώνει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Είμαι ικανοποιημένη από την εισαγγελική εντολή. Είχα πει ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο και είμαι στη διάθεση των αρχών για να βοηθήσω την έρευνα. Η δική μου υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Το κακό όμως έχει γίνει. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη και οι ένοχοι να πληρώσουν».

Τόσο εκείνη όσο και η συνήγορός της, ζητούν να ερευνηθεί- μεταξύ άλλων- αν ο παρουσιαστής είχε οικονομικό όφελος από τη δημοσιοποίηση των βίντεο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News