Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024
διεθνήΑσύλλnπτη φpiκη: Στpαγγάλıσε τα παıδιά του και έκaψε ζωντανń τη γuναiκα του

Ασύλλnπτη φpiκη: Στpαγγάλıσε τα παıδιά του και έκaψε ζωντανń τη γuναiκα του

Σοκ έχει προκαλέσει τριπλή δολοφονία που διέπραξε ένας 54χρονος

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση της δολοφονίας, από μέρους του Σικελού Τζοβάνι Μπαρέκα, δύο εκ των τριών παιδιών του και της συζύγου του.

Δείτε το βίντεοΟ Τζοβάνι Μπαρέκα ομολόγησε στους αστυνομικός ότι στραγγάλισε τους δύο γιους του, πέντε και 16 ετών. Μετά τη δολοφονία των παιδιών, έκαψε ζωντανή τη σύζυγό του. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν πού έθαψε ο δράστης το απανθρακωμένο πτώμα της γυναίκας.

oikogeneia.jpg

Ο Μπαρέκα με τη σύζυγο και το παιδί τους | @ALPHA

Η μόνη η οποία σώθηκε, είναι η δεκαεπτάχρονη κόρη του, την οποία οι καραμπινιέροι βρήκαν μέσα στο σπίτι, στην περιοχή Αλταβίλα Μιλίτσια, σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης.

Σύμφωνα με ό,τι διαρρέει έως τώρα, ο Μπαρέκα είπε στους αστυνομικούς ότι «μέσα στο σπίτι του άκουσε και είδε τον δαίμονα» και οι υπεύθυνοι των ερευνών θεωρούν ότι μπορεί να έδρασε υποκινούμενος από θρησκευτική σέχτα.

Συγγενείς του δράστη, δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι «το μόνο που ήξεραν, είναι ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ότι ήταν πολύ θρήσκος».

oikogeneia1.jpg

Καραμπινιέροι και αστυνομικοί της περιοχής, έξω από το Παλέρμο της Σικελίας, προσπαθούν να εξακριβώσουν τώρα πού έχει ταφεί το απανθρακωμένο πτώμα της συζύγου του δράστη και συνεχίζουν να ανακρίνουν γείτονες και συγγενείς.Τα πιο σημαντικά