Ασύλληπτο: Σταμάτησε για την ανάγκη του και ξέχασε τη… σύζυγό του στην Εθνική Οδό

6 Ιουνίου, 20232:54 ΠΜ

Ένας 55χρονος ξέχασε τη… σύζυγό του σε χώρο στάθμευσης Εθνικής Οδού, με αποτέλεσμα η γυναίκα να αναγκάζεται να περπατήσει περίπου 20 (!) χλμ. για να βρει βοήθεια.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων για ένα ζευγάρι στην Ταϊλάνδη δεν ξεκίνησαν καλά, καθώς το ταξίδι σε επαρχία εξελίχθηκε σε… κακό όνειρο για τη 49χρονη Amnuay Chaimoon, όταν ο 55χρονος σύζυγός έκανε μία στάση στην άκρη του δρόμου για να κάνει την ανάγκη του.

Η γυναίκα αποφάσισε να κάνει και εκείνη την ανάγκη της και κατέβηκε από το όχημα. Όταν ο σύζυγός της επέστρεψε φαίνεται πως δεν κατάλαβε την απουσία της και έφυγε!

Έτσι, η 49χρονη έμεινε μόνη της στο σκοτάδι και χρειάστηκε να κάνει περίπου 20 χλμ. για να βρει κάποιον και να ζητήσει βοήθεια, σύμφωνα με τη New York Post. Όταν βρέθηκε σε αστυνομικό τμήμα για να αναφέρει το περιστατικό, δεν μπορούσε να θυμηθεί τον αριθμό του συζύγου της και το δικό της το είχε αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν πάνω από 20 φορές το κινητό της 49χρονης, αλλά ο 55χρονος δεν το σήκωσε. Τελικά, μετά από πολλές ώρες βρέθηκε 150 χιλιόμετρα μακριά και γύρισε πίσω για να πάρει από το Τμήμα τη 49χρονη.

Όταν ρωτήθηκε πώς γίνεται τόσες ώρες να μην πρόσεξε την απουσία της συζύγου του, εκείνος απάντησε ότι νόμιζε πως κοιμόταν στο πίσω κάθισμα!

Τελικά, μετά από αυτή τη… χριστουγεννιάτικη περιπέτεια το ζευγάρι συνέχισε το ταξίδι του.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News