Αστυνομικός χτυπά μέχρι θανάτου σκύλο που επιτέθηκε σε πεζούς στην Κίνα

Ιαν 3, 2018 8:09 ΠΜ
More videos

Μεγάλες αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις τόσο στην Κίνα, όσο και σε άλλες χώρες, έχει ξεσηκώσει η επέμβαση ενός αστυνομικού, ο οποίος χτύπησε μέχρι θανάτου έναν σκύλο, που επιτέθηκε και δάγκωσε δύο περαστικούς πεζούς σε κεντρικό δρόμο της πόλης Τιανζίν.

Δείτε το βίντεο (σκληρές εικόνες)

Το σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο σκύλος, προφανώς φοβισμένος, επιτέθηκε σε δύο πεζούς. Οι κάτοικοι κάλεσαν τις αρχές, ωστόσο στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και όχι η ειδική υπηρεσία για τα ζώα.

Κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον αστυνομικό τη στιγμή που κτυπά το «Γκόλντεν Ριτρίβερ» στο κεφάλι με το γκλοπ του, τραυματίζοντας το ζώο θανάσιμα.
Νωρίτερα ο σκύλος είχε επιτεθεί σε έναν 23χρονο και σε έναν 66χρονο. Ο δεύτερος υποστήριξε ότι τραυματίστηκε στο γόνατο.

Ωστόσο, οι εξετάσεις που έγιναν στο σκοτωμένο ζώο δεν έδειξαν την ύπαρξη λύσσας ή άλλου μικροβίου. «Ήταν ένα τρομαγμένο σκυλί», δήλωσε ένας από τους υπεύθυνους. Ο αστυνομικός που χτύπησε το Γκόλντε Ριτρίβερ μπήκε σε διαθεσιμότητα και θα περάσει από ειδική επιτροπή, ώστε να αξιολογηθεί η ικανότητα της κρίσης του.

[dailymail] [thema]

Ακολουθήστε μας στο facebook: