ΕλλάδαΑστυνομικοί στη Βάρη έσπασαν τζάμια από αυτοκίνητο και έσωσαν σκύλο που ήταν...

Αστυνομικοί στη Βάρη έσπασαν τζάμια από αυτοκίνητο και έσωσαν σκύλο που ήταν κλειδωμένος και δεν αντιδρούσε

Βάρη: Αστυνομικοί έσπασαν τα τζάμια ΙΧ για να σώσουν σκύλο που δεν αντιδρούσε – Συνελήφθη 48χρονη – Της αφαιρέθηκε η κηδεμονία

Οι αστυνομικοί είδαν ότι βρισκόταν ένας σκύλος κλειδωμένος μέσα σε ΙΧ – Το ζώο ήταν ανάσκελα και δεν αντιδρούσε – Για να το σώσουν, έσπασαν τα 2 τζάμια του οχήματος

Δείτε το βίντεο:


Στη σύλληψη μιας 48χρονης προχώρησαν οι αρχές στη Βάρη χθες το μεσημέρι γύρω στις 14.45, αφού βρήκαν τον σκύλο της κλειδωμένο μέσα στο όχημα και χωρίς να αντιδρά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, φτάνοντας στη διασταύρωση των οδών Ευελπίδων και Μυκόνου οι αστυνομικοί είδαν ότι βρισκόταν ένας σκύλος κλειδωμένος μέσα σε ΙΧ. Το ζώο ήταν ανάσκελα, σπαρταρούσε και δεν αντιδρούσε στο χτύπημα των τζαμιών, αναφέρουν οι ίδιες πηγές. Μάλιστα, για να το σώσουν, έσπασαν τα δύο τζάμια του οχήματος.

stigmiotypo othonis 2026 07 01 01.40.43

Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε η ιδιοκτήτρια, η οποία αρνήθηκε να συνεργαστεί και φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί την ακινητοποίησαν παίρνοντας τα κλειδιά και την οδήγησαν στο τμήμα όπου και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί ζώων συντροφιάς.

Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κοντινό pet shop για τις πρώτες βοήθειες, ενώ με εντολή Εισαγγελέα, αφαιρέθηκε οριστικά η κηδεμονία του από τη 48χρονη.

Γερμανικός ποιμενικός κλειδωμένος για ώρες σε αυτοκίνητο: Δικογραφία για κακούργημα και πρόστιμο 50.000 ευρώ

Το ζώο βρισκόταν δεμένο μέσα στο όχημα από τις 10 το πρωί – Η Αστυνομία ενημερώθηκε στις 14:15 – Οι αστυνομικοί έσπασαν το τζάμι για να το απεγκλωβίσουν, ενώ η ιδιοκτήτρια φέρεται να αρνήθηκε να παραδώσει τα κλειδιά

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σχηματίστηκε σε βάρος γυναίκας, μετά τον εντοπισμό γερμανικού ποιμενικού, ο οποίος βρέθηκε δεμένος και κλειδωμένος μέσα σε αυτοκίνητο, σε κατάσταση θερμοπληξίας.

stigmiotypo othonis 2026 07 01 01.41.29

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των «ΝΕΩΝ», το ζώο βρισκόταν μέσα στο όχημα από τις 10 το πρωί, ενώ η Αστυνομία ενημερώθηκε στις 14:15 το μεσημέρι. Όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, αντίκρισαν τον σκύλο δεμένο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και σε εξαιρετικά κακή κατάσταση.

Το ζώο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αντιδρούσε στις φωνές των αστυνομικών, ούτε στα χτυπήματα στο τζάμι. Η εικόνα του κρίθηκε ιδιαιτέρως ανησυχητική, καθώς παρέμενε ακίνητο και δεν έδειχνε να έχει επαφή με το περιβάλλον, γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς στην απόφαση να προχωρήσουν άμεσα στον απεγκλωβισμό του. Εν αντιθέσει άρχισε να εμφανίζει σπασμούς στα πόδια.

Τα πιο σημαντικά