Αστυνομία κάνει κατάσχεση σε σπάνια Ferrrari γιατί ο 21χρονος ιδιοκτήτης της δεν την ασφάλισε

23 Φεβρουαρίου, 20186:41 ΜΜ
More videos

Έχει μια από τις 499 Ferrari 458 Speciale Aperta που υπάρχουν παγκοσμίως. Ένα supercar που κοστίζει πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ καθώς είναι εξαιρετικά σπάνιο. Κι όμως, ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είχε τα χρήματα να το αγοράσει, αλλά τον έπιασε η τσιγκουνιά στην… ασφάλεια, με αποτέλεσμα να κατασχεθεί από την αστυνομία του Λονδίνου ως ανασφάλιστο όχημα.

Δείτε το βίντεο

Το περιστατικό συνέβη δίπλα στην πλατεία Berkeley στην αριστοκρατική περιοχή Mayfair. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο οδηγός της Ferrari προσπαθούσε να παρκάρει πίσω από μια Porsche 918 Spyder, την οποία οδηγούσε ο πατέρας του.

Για κακή του τύχη όμως μπόδιζε όμως την κυκλοφορία. Έτσι, τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί, του ζήτησαν τα απαραίτητα χαρτιά και τότε έκπληκτοι διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από έναν εκπρόσωπο της Scotland Yard.

Στο σημείο έσπευσε γερανός που φόρτωσε τη Ferrari 458 Speciale Aperta. Η κατάσχεση του πανάκριβου αυτοκινήτου όπως ήταν φυσικό κέντρισε την προσοχή των περαστικών που συγκεντρώθηκαν γύρω από τον γερανό.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News