Αστρονομικό ποσό: O Σάκης Κατσούλης έβγαλε μια παρουσία από το Survivor

12 Ιουλίου, 20234:16 ΜΜ

Έβγαλε 375 χιλιάδες ευρώ από το Survivor!

Το Survivor All Star ολοκληρώθηκε την Τρίτη 11/07 στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη. Ο επιχειρηματίας κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά μετά το 2021 το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», ο Σάκης Κατσούλης έφυγε από το Survivor All Star με 235.000 ευρώ!

Ειδικότερα, έλαβε 100.000 ευρώ που ήταν το έπαθλο του νικητή, αλλά και 135.000 ευρώ, 5.000 ευρώ την εβδομάδα για τις 27 εβδομάδες που παρέμεινε.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την νίκη του στον τελικό του «Survivor All Star», o Σάκης Κατσούλης ανέφερε στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes»: «Πραγματικά μου έχουν τελειώσει τα λόγια… Είμαι πανευτυχής, νιώθω γεμάτος από την αγάπη του κόσμο. Μόνο εκείνος είναι ο τελικός κριτής, εγώ ό,τι μπορούσα να κάνω στους στίβους μάχης το έκανα. Από εκεί και πέρα αν ο κόσμος δεν σε αγαπήσει, δεν σε στηρίξει, δεν μπορείς να αποκτήσεις αυτό το έπαθλο, πόσο μάλλον για δεύτερη φορά. Για μένα δείχνει πως ο κόσμος αυτό που είδε την πρώτη φορά τον είδε και τη δεύτερη φορά. Είδε ότι δεν αλλοιώθηκα σαν χαρακτήρας κι έμεινα πιστός στις αρχές και στις αξίες μου και τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News