Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΆστραψε και βρóντηξε ο Βλάσης Χολέβας: Πήρε θέση για την Σοφία...

Άστραψε και βρóντηξε ο Βλάσης Χολέβας: Πήρε θέση για την Σοφία Χατζηπαντελή και την έβγαλε off

Βλάσης Χολέβας κατά Σοφία Χατζηπαντελή: «Είναι απαράδεκτη, αναιδής! Δεν έχει λόγο ύπαρξης στο My style rocks»

Για τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει το My Style Rocks, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και τα επαγγελματικά του σχέδια μίλησε ο Βλάσης Χολέβας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του Open και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου.

«Όλοι κάνετε διαφήμιση στο My Style Rocks, αλλά πάλι κάνει μονοψήφια γιατί αυτή η εκπομπή δεν έχει κομψότητα, δεν είναι για μόδα. Είναι για να τρολάρει ο ένας τον άλλον, να τσακώνονται. Είναι ένα φθηνό ριάλιτι. Όλοι παίζουν μία περσόνα και δεν είναι για εμένα πραγματική. Έχει βαρεθεί ο κόσμος. Καλό είναι να γίνεται κάθε 2 χρόνια, όχι κάθε σεζόν» ανέφερε ο Βλάσης Χολέβας.

«Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι απαράδεκτη. Προσπαθεί την περίεργη περσόνα που έχει να την κάνει ακόμα πιο περίεργη. Είναι αναιδής, δεν μιλά καθόλου ελληνικά κι αυτό δεν αρέσει στον κόσμο και φαίνεται. Δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης εκεί μέσα. Δεν τη γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά όταν μου πλασάρεις ότι έχεις μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, εγώ αναρωτιέμαι το εξής: Επειδή τα χρήματα που κερδίζεις στο εξωτερικό είναι δεκαπλάσια, γιατί δεν είσαι εκεί; Γιατί είσαι στην Ελλαδίτσα και κάνει εδώ καριέρα πάνω σε κάτι που δεν ξέρουμε τι υπάρχει;» δήλωσε ο Βλάσης Χολέβας.




Τα πιο σημαντικά