Άστραψε και βρόντηξε: Ευθεία επίθεση Μπέσσυς Μάλφα στον Λιάγκα on air

19 Οκτωβρίου, 2021 10:47 ΜΜ
More videos

Στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, η Μπέσυ Μάλφα είχε δει να κυκλοφορούν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι έχει καρκίνο, με την ίδια να βγαίνει άμεσα να ξεκαθαρίσει τότε ότι δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Αυτή η ιστορία πάντως είναι του παρελθόντος και γι΄αυτό την ενόχλησε ξανά που βγήκε στο «Πρωινό» και η κουβέντα ξεκίνησε απ΄αυτό το θέμα.

Όπως η Δήμητρα Παπαδήμα στο Love It που βγήκε για να μιλήσει για την παράστασή της και άκουσε ερωτήσεις για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, έτσι και η Μπέσυ Μάλφα ήθελε να μιλήσει κυρίως για την παράστασή της.

Όμως ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε για αυτό το ζήτημα και η συζήτηση που ακολούθησε, ήταν στο όριο της παρεξήγησης.

Μάλφα: Εγώ δεν είχα καρκίνο, έχει τεράστια διαφορά. Πρέπει να τα προσεγγίζουμε με ιδιαίτερη προσοχή αυτά τα πράγματα, επειδή με είχαν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα τότε γιατί η άγνοια μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους σε φοβίες και σε τρόμο. Είναι άλλο το μηνιγγίωμα, που είναι όγκος στον εγκέφαλο χειρουργείται και θεραπεύεται άμεσα και είναι άλλο η ασθένεια.

Εγώ το βίωσα πολύ καλά, δεν φοβήθηκα καθόλου, το αντίθετο. Πήγα τη μία μέρα έκανα το χειρουργείο μου, την άλλη μέρα ξύπνησα, έμεινα δυο μέρες στο νοσοκομείο και γύρισα σπίτι μου.

Απορώ γιατί το συζητάμε ακόμα. Θα με ενοχλήσει να δω πάλι αύριο… Είχαν γράψει πολλά… Επίσης, το θεωρώ δυσοίωνο που ήρθα να μιλήσω για το θέατρο και λέμε τώρα γι’ αυτό.

Λιάγκας: Θα μιλήσουμε για το θέατρο, μην αγχώνεσαι.

Μάλφα: Δεν αγχώνομαι, θα μπορούσα να μην έρθω και καθόλου, αλλά…

Λιάγκας: Γιατί να μην έρθεις καθόλου.

Μάλφα: Λέω ότι είναι μια υποχρέωσή μας να μιλάμε για το θέατρο, απλά δεν θα ήθελα να ξεκινήσουμε έτσι. Αυτό είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν, πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα στο παρελθόν και να κοιτάμε μπροστά με χαρά.