Άστον Κούτσερ-Μίλα Κούνις: Kάνουν μπάνιο τα παιδιά τους μόνο όταν φαίνεται η βρομιά

11 Μαρτίου, 20239:29 ΜΜ
More videos

Το διάσημο ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι

Η Mila Kunis κι ο Ashton Kutcher ακολουθούν έναν… ξεχωριστό τρόπο ανατροφής των παιδιών τους, της 8χρονης Wyatt Isabelle και του 6χρονου Dimitri Portwood.

Μετά την αποκάλυψη ότι δεν τους κάνουν δώρα τα Χριστούγεννα, σε νέα τους συνέντευξη δήλωσαν ότι δεν πλένουν καθημερινά τα παιδιά τους με σαπούνι.

Την πληροφορία αυτή μοιράστηκαν όταν ένας από τους οικοδεσπότες του podcast που συμμετείχαν, ο Dax Shepard, συμβούλευσε τη συμπαρουσιάστρια, Monica Padman, να μην αποστερεί την επιδερμίδα από τα φυσικά της έλαια χρησιμοποιώντας καθημερινά σαπούνι αλλά να κάνει ντους μόνο με νερό, με την 37χρονη Kunis και τον 43χρονο Kutcher να συμφωνούν.

Η Kunis που μεγάλωσε στην Ουκρανία, πρόσθεσε ότι: «Μεγαλώνοντας δεν είχα ζεστό νερό, έτσι δεν έκανα ούτως ή άλλως συχνά ντους. Αλλά κι όταν απέκτησα παιδιά, εξακολουθούσα να μη θέλω να τα κάνω καθημερινά μπάνιο. Δεν ήμουν από τους γονείς που έκαναν μπάνιο το μωρό τους». Όταν ο Dax Shepard είπε ότι στο παρελθόν έκαναν κάθε βράδυ μπάνιο τις κόρες τους αλλά πλέον, που είναι οκτώ και έξι ετών έχουν σταματήσει, η Kunis συμφώνησε μαζί του.

Ο Kutcher συμπλήρωσε: «Τα πράγματα έχουν ως εξής: Αν μπορείς να δεις τη βρομιά πάνω τους, τα πλένεις. Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News