Αστυνομικός βοηθάει άστεγη οικογένεια που μένει στο αυτοκίνητο!

Ιούλιος 10, 2015 4:08 ΜΜ
More videos

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η αστυνομία στο Κάρολτον του Τέξας, εντόπισε ένα ύποπτο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο που είχε ανοιχτό το φως στη διάρκεια της νύχτας. Μέσα, βρήκαν ένα άστεγο ζευγάρι να κοιμάται μαζί με ένα μικρό παιδί.

Το ζευγάρι εργαζόταν, αλλά είχαν μετακομίσει πρόσφατα στο Τέξας και ήταν προσωρινά άστεγοι. Ήταν αναγκασμένοι να ζουν στο αυτοκίνητο τους μαζί με την ενός έτους κόρη τους μέχρι να μπορέσουν να μετακομίσουν σε ένα δικό τους διαμέρισμα. Μετά το άκουσμα της ιστορίας τους, οι αστυνομικοί αποφάσισαν πως η οικογένεια χρειάζεται βοήθεια και όχι χειροπέδες.

Τότε έκαναν κάτι μοναδικό, μετέφεραν την οικογένεια σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και τους αγόρασαν τα απαραίτητα για να μπορέσουν να προχωρήσουν. Μια υπάλληλος του δήμου συγκινήθηκε τόσο από την ευγενική πράξη των αστυνομικών που διηγήθηκε την ιστορία στη σελίδα της Αστυνομίας του Κάρολτον στο Facebook.

Αυτή η απλή δημοσίευση πυροδότησε ένα ξέσπασμα υποστήριξης από την τοπική κοινότητα. Άγνωστοι άρχισαν να σπεύδουν στο αστυνομικό τμήμα για να δωρίσουν τρόφιμα, ρούχα, κλινοσκεπάσματα, οικιακά είδη, δωροκάρτες, καθώς επίσης πάνες και παιχνίδια για τη μικρή τους κόρη. Η γεμάτη ευγνωμοσύνη οικογένεια δεν ήθελε να γίνει γνωστή.

Ούτε και οι αστυνομικοί που είχαν εμπλακεί, μιας και δεν το έκαναν για τη δόξα. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στους ανθρώπους που πήραν μέρος σε αυτήν την εκπληκτική πράξη καλοσύνης. Παρακαλούμε κοινοποιήστε το στους φίλους σας.

Ακολουθήστε μας στο facebook: