Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ συνευρέθηκε ερωτικά με ιερόδουλη για να τη συλλάβει

Αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ συνευρέθηκε ερωτικά με ιερόδουλη για να τη συλλάβει

Άνδρας της Ασφάλειας συνευρέθηκε ερωτικά με γυναίκα που εργαζόταν στο μπαρ για να βεβαιώσει το αδίκημα της μαστροπείας σε βάρος των επιχειρηματιών που λειτουργούσαν το κατάστημα.

Τελικά οι δύο ιδιοκτήτες συνελήφθησαν, αφού πρώτα ο αστυνομικός είχε περάσει αρκετή ώρα με κοπέλα σε ειδικό χώρο με χαμηλό φωτισμό στο πίσω μέρος του μπαρ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Πρόκειται για μια υπόθεση έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και εντός της ΕΛ.ΑΣ…

Όπως αποκάλυψε ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής σε ρεπορτάζ του, η κατάθεση του αστυνομικού που περιλαμβάνεται στη δικογραφία της υπόθεσης αναφέρει: «εισήλθα ως πελάτης και κάθισα σε τραπέζι όπου και παρήγγειλα ποτό.

Διαπίστωσα ότι στο κατάστημα εργάζονταν τέσσερις γυναίκες, οι οποίες φορούσαν προκλητικά ενδύματα και πήγαιναν στα τραπέζια όπου κάθονταν οι πελάτες, προσφέροντάς τους παρέα (κονσομανσιόν), αντί προσφοράς-κεράσματος ποτού.

Μετά από λίγο ήρθε στο μέρος μου μία γυναίκα που εργαζόταν στο κατάστημα, τα στοιχεία της οποίας διαπίστωσα αργότερα. Τη ρώτησα εάν στο κατάστημα γίνονταν ατομικοί χοροί.

Αυτή τότε μου απάντησε θετικά και μου έδειξε ειδικό χώρο στο πίσω μέρος του καταστήματος, όπου υπήρχε πάρα πολύ χαμηλός φωτισμός, καναπέδες και γλάστρες με μεγάλου ύψους καλλωπιστικά φυτά, οι οποίες απέκρυπταν την ορατότητα του χώρου αυτού από τον υπόλοιπο. Την κέρασα ένα ποτό και αυτή πήγε και ενημέρωσε έναν άνδρα που βρισκόταν πίσω από το μπαρ, ο οποίος της παρέδωσε μία μάρκα».

4a5dc4a69571516da917aab597009e48

newist

Και ο αστυνομικός συνέχισε και με περαιτέρω λεπτομέρειες: «Η παραπάνω γυναίκα μού πρότεινε να πάμε πιο μέσα στο χώρο του καταστήματος λέγοντάς μου ότι με ένα ακόμη ποτό που θα την κερνούσα θα μου έκανε πεολειχία.

Εγώ δέχθηκα και τη ρώτησα εάν έπρεπε να προκαταβάλω το χρηματικό ποσό και αυτή μου απάντησε αρνητικά, λέγοντάς μου στο τέλος, ενημερώνοντας τον υπεύθυνο, ο οποίος της παρέδωσε μία μάρκα. Κατά τη διάρκεια της πράξης τής είπα εάν γίνεται και κάτι περισσότερο.

Αυτή μου είπε ότι εάν κερνούσα άλλα δύο ποτά θα ερχόμασταν σε ερωτική επαφή. Συμφώνησα και την ξαναρώτησα εάν έπρεπε να προκαταβάλω το χρηματικό ποσό και αυτή μου απάντησε ξανά αρνητικά, λέγοντάς μου ότι στο τέλος θα γίνει η πληρωμή. Ενημέρωσε τον υπεύθυνο, ο οποίος της παρέδωσε δύο μάρκες.

Στο τέλος των πράξεών της έδωσα το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, το οποίο είχε προσημειωθεί από την υπηρεσία μου. Ακολούθως ενημέρωσα τους λοιπούς συναδέλφους μου, που βρίσκονταν πλησίον του καταστήματος και προέβησαν σε έλεγχο του μαγαζιού».

Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν πως η πράξη του αστυνομικού σίγουρα δεν είναι ηθική, παρότι μπορεί να θεωρηθεί νόμιμη.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο της εφημερίδας, παλιός αστυνομικός θυμάται ότι υπήρχε ένας άγραφος κανόνας στο παρελθόν στους υπηρετούντες στο Τμήμα Ηθών.

Όταν κάποιος αστυνομικός ερχόταν εις γάμου κοινωνία, έκανε μία δήλωση στην υπηρεσία του, προκειμένου να αποκλειστεί από τέτοιου είδους ομάδες «ειδικού σκοπού».

[eleftherostypos] [newsit] [nbst]

Τα πιο σημαντικά