Αστυνομικός πήρε σύνταξη αναπηρίας και κάνει μπόντι μπίλντινγκ!

19 Ιανουαρίου, 2016 1:13 ΜΜ
More videos

Λαμβάνει σύνταξη και επιδόματα και ζει στην ηλιόλουστη Φλόριντα!

Λυγίζει σίδερα και μασάει τα… χρήματα που πληρώνουν οι φορολογούμενοι. Αξιωματικός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, αποσύρθηκε από το Σώμα με αναπηρική σύνταξη και τώρα συμμετέχει αρκετά συχνά σε διαγωνισμούς bodybuilding, γεγονός που έχει θορυβήσει τον Τύπο.

Ο Derek Huebner συνταξιοδοτήθηκε στις 31 Αυγούστου 1996, έπειτα από μόλις έξι χρόνια στο Σώμα. Πλέον, λαμβάνει περί τα 40.000 δολάρια το χρόνο, αφορολόγητα, συν επιπλέον παροχές και επιδόματα από το Ταμείο Συντάξεων της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, ενώ ήδη η υπόθεσή του έχει τεθεί υπό έλεγχο μετά από σχετικά δημοσιεύματα της New York Daily News.

Ο πρώην ένστολος, δήλωσε πως όλα είναι νόμιμα, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι λαμβάνει αναπηρική σύνταξη ενώ ταυτόχρονα είναι αθλητής του bodybuilding!

Ο 48χρονος τραυματίστηκε στον ώμο κατά τη διάρκεια καταδίωξης στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και ένα χρόνο μετά τη συνταξιοδότησή του, μετακόμισε στη Φλόριντα όπου έστησε γυμναστήριο στο γκαράζ του και άρχισε να γυμνάζεται αδιάκοπα με αποτέλεσμα να γίνει όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες!

Πηγή: nydailynews

Ακολουθήστε μας στο facebook: