Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ενδιαφέρονΑστυνομικός παίρνει το πρωινό της στο πεζοδρόμιο παρέα με έναν άστεγο άνδρα!

Αστυνομικός παίρνει το πρωινό της στο πεζοδρόμιο παρέα με έναν άστεγο άνδρα!

Με τα αρνητικά σχόλια που δέχονται οι αστυνομικοί γενικότερα, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάζει κανείς ιστορίες σαν κι αυτή. Την περασμένη εβδομάδα μια γυναίκα με το όνομα TiAnna έγινε μάρτυρας ενός πολύ συγκινητικού περιστατικού με πρωταγωνιστές μια αστυνομικό από την Ocala της Φλόριντα και έναν άστεγο άνδρα. Η αστυνομικός έκανε κάτι που σε πολλούς θα φαινόταν αδιανόητο. Η Αρχιφύλακας Erica Hay έκανε ένα διάλειμμα από το πρωινό της για να αγοράσει πρωινό γεύμα για την ίδια και για έναν άστεγο άνδρα και έπειτα κάθισε κάτω για να φάνε παρέα και να κουβεντιάσουν.

Η TiAnna συγκινήθηκε τόσο από αυτό που έβλεπε να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια της που αποφάσισε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες και να τις ανεβάσει στο Facebook. «Παρόλο που ήμουν ο μόνος άνθρωπος που είχε την ευλογία να βιώσει, για λιγότερο από δυο λεπτά, την πράξη ευγένειας της που σίγουρα βγήκε από καρδιάς, μου έφτιαξε πραγματικά τη μέρα,» έγραψε η TiAnna.

Η υπέροχη αυτή πράξη γρήγορα εξαπλώθηκε στο διαδίκτυο και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να στείλουν μηνύματα ευγνωμοσύνης. Στην τελική, η αστυνόμος θα μπορούσε να του έχει αγοράσει φαγητό και να συνεχίσει το δρόμο της, αλλά αυτή επέλεξε να καθίσει και να φάει μαζί του χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όταν την πλησίασαν για μια δήλωση, η Αρχιφύλακας Hay δίστασε να μιλήσει στα media, μιας και δεν επιδίωκε να τραβήξει την προσοχή με την ευγενική της πράξη. «Πήγαινα στο Dunkin’ Donuts για να πάρω πρωινό όταν είδα αυτό τον άνδρα να κάθεται εκεί εξώ μόνος του, και έτσι, αποφάσισα να αγοράσω και για εκείνον. Έπειτα πήγα προς το μέρος του, κάθισα κάτω και έφαγα το πρωινό μου μαζί του.»

Για την Hay ήταν απλά το καθήκον της, σαν αστυνομικός και σαν άνθρωπος. Η ίδια δήλωσε, «Ήταν τελικά ένας πολύ καλός άνθρωπος που έτυχε να έχει μια άσχημη ιστορία. Είναι κι αυτός άνθρωπος.»

Δείτε τις εικόνες παρακάτω και παρακαλούμε κοινοποιήστε αυτήν την όμορφη ιστορία στους φίλους σας.

Την περασμένη εβδομάδα μια γυναίκα με το όνομα TiAnna έγινε μάρτυρας ενός πολύ συγκινητικού περιστατικού με πρωταγωνιστές μια αστυνομικό από την Ocala της Φλόριντα και έναν άστεγο άνδρα. Η αστυνομικός έκανε κάτι που σε πολλούς θα φαινόταν αδιανόητο.

Screen-Shot-2015-07-18-at-10.25.01-AM-600x390

Η TiAnna βρισκόταν στην απέναντι πλευρά του δρόμου από ένα Dunkin’ Donuts όταν παρατήρησε μια αστυνομικό να έχει παρκάρει το περιπολικό της και να βρίσκεται καθισμένη στο πεζοδρόμιο ενός βενζινάδικου δίπλα σε έναν άστεγο άνδρα.

Screen-Shot-2015-07-18-at-10.47.47-AM-600x579

Όπως αποδείχθηκε η Αρχιφύλακας Erica Hay έκανε ένα διάλειμμα από το πρωινό της για να αγοράσει πρωινό γεύμα για την ίδια και για έναν άστεγο άνδρα και έπειτα κάθισε κάτω για να φάνε παρέα και να κουβεντιάσουν.   

Screen-Shot-2015-07-18-at-10.25.11-AM-600x319

Η TiAnna συγκινήθηκε τόσο από αυτό που έβλεπε να εξελίσσετε μπροστά στα μάτια της που αποφάσισε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες και να τις ανεβάσει στο Facebook. «Παρόλο που ήμουν ο μόνος άνθρωπος που είχε την ευλογία να βιώσει, για λιγότερο από δυο λεπτά, την πράξη ευγένειας της που σίγουρα βγήκε από καρδιάς, μου έφτιαξε πραγματικά τη μέρα,» έγραψε η TiAnna.

Screen-Shot-2015-07-18-at-10.25.19-AM-600x886

Το αστυνομικό τμήμα είδε την δημοσίευση της TiAnna στο Facebook και έπειτα δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο προφίλ τους στο Instagram. Μέσα σε μια ημέρα η ιστορία είχε γίνει viral, παρόλο που η ταπεινή Αρχιφύλακας Hay δεν επιδίωξε ποτέ να τραβήξει την προσοχή των media.

Screen-Shot-2015-07-18-at-11.09.42-AM-600x399

Δεν είναι μόνο μια καταπληκτική Αρχιφύλακας, αλλά είναι επίσης και η αρχηγός της μονάδας Κ-9 του τμήματός της. Το 2013 η Μονάδα Κ-9 του Αστυνομικού Τμήματος της Ocala αναγνωρίστηκε και έλαβε ευχαριστίες από τον Επικεφαλής Isaacs του Αστυνομικού Τμήματος του Fruitland Park.

43643368E-600x797

Για την Hay ήταν απλά το καθήκον της, σαν αστυνομικός και σαν άνθρωπος. Η ίδια δήλωσε, «Ήταν τελικά ένας πολύ καλός άνθρωπος που έτυχε να έχει μια άσχημη ιστορία. Είναι κι αυτός άνθρωπος.»

Chief-Terry-Isaacs-of-the-Fruitland-Park-Police-Department-and-Sgt.-Erica-Hay-of-OPD--600x429

Τα πιο σημαντικά