Αστυνομικοί σταμάτησαν αυτή τη Λαμποργκίνι. Όταν όμως είδαν ποιος ήταν ο οδηγός έπαθαν σοκ!

31 Μαΐου, 20152:40 ΜΜ
More videos

‘Ήταν ένα συνηθισμένο απόγευμα στην κομητεία Μοντγκόμερι του Μέριλαντ, όταν αστυνομικοί είδαν μια εξωτική Λαμποργκίνι Gallardo να τρέχει στην εθνική οδό με ανεπίσημες και χωρίς άδεια πινακίδες. Αντί για τις κλασσικές πινακίδες του Μέριλαντ, υπήρχε το σήμα του «Μπάτμαν». Άνοιξαν αμέσως τις σειρήνες και τράβηξαν στην άκρη τον μυστηριώδη άνδρα.

Πλησίασαν διστακτικά το όχημα και με μεγάλη τους έκπληξη είδαν τον Μπάτμαν να οδηγεί τη Λαμποργκίνι. Του ζήτησαν το δίπλωμα και την άδεια του, προσπαθώντας να δείξουν σοβαροί. Ο Μπάτμαν δεν μπορούσε να βρει την άδεια του και έτσι βγήκε από το όχημα με την εκθαμβωτική στολή του για να ψάξει για το χαμένο χαρτί.

Οι αστυνομικοί ήταν περίεργοι να μάθουν τι συμβαίνει εδώ. Όπως αποδείχτηκε στην πορεία, ο άνδρας αυτός δεν ήταν ο Bruce Wayne, αλλά ένας τοπικός επιχειρηματίας με το όνομα Lenny B. Robinson ο οποίος πήγαινε να επισκεφθεί άρρωστα παιδάκια στο τοπικό νοσοκομείο. Ευτυχώς ο Lenny είχε μαζί του και τις νόμιμες πινακίδες του οχήματος και βρήκε τελικά την άδεια του.

Οι αστυνομικού τον άφησαν τελικά να φύγει χωρίς να του επιβάλλουν κάποιο πρόστιμο και έβγαλαν και μερικές φωτογραφίες μαζί του.

Δείτε το αστείο βίντεο παρακάτω και παρακαλούμε κοινοποιήστε το!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News