Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑσταμάτητος ο Μπέος: Nέες εμπρnστικές δηλώσεις - «Γέμισαν οι τηλεοράσεις αγόρια»

Ασταμάτητος ο Μπέος: Nέες εμπρnστικές δηλώσεις – «Γέμισαν οι τηλεοράσεις αγόρια»

Ο Αχιλλέας Μπέος παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη τύπου μετά την επανεκλογή του ως Δήμαρχος Βόλου. Οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν και για τις επίμαχες δηλώσεις που έκανε εις βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Ο Αχιλλέας Μπέος επιμένει στις απόψεις του, τονίζοντας, μάλιστα πως είναι λάτρης του γυναικείου φύλου.

«Περιμένω την ερώτηση που θέλετε να μου κάνετε. Καταρχήν το θέμα Κασσελάκης για μένα έχει τελειώσει. Δεν δέχομαι καμία ερώτηση, δεν με ενδιαφέρει. Όσα είπα αφορούσαν τον Κασσελάκη και κανέναν άλλον. Δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ ομοφοβικός στη ζωή μου.

Είμαι χαρακτήρας ανοιχτός και έχω πολλούς φίλους και γουστάρω κιόλας, μου αρέσει. Δεν με ενδιαφέρει αν θα με κρίνουν, είμαι ελεύθερος άνθρωπος με ελεύθερη σκέψη και εκφράζομαι ελεύθερα.

Όμως εσείς οι δημοσιογράφοι να σταματήσετε αυτό το παραμύθι, γιατί κουράσατε. Οι λίγοι θα επιβληθείτε στους πολλούς. Αρκετά! Γέμισαν οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα αγόρια που θέλουν να μας αλλάξουν την άποψη.

Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος λατρεύω το γυναικείο φύλο, πεθαίνω, χωρίς εσάς δεν έχω λόγο ύπαρξης. Δέχομαι οι γυναίκες να λατρεύουν το αντρικό φύλο, τι θα κάνουμε δηλαδή; Δέχομαι και αυτή την μερίδα των ανθρώπων, δικαίωμα τους είναι η προσωπική ζωή τους. Μέχρι εκεί όμως» τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα:
Τα πιο σημαντικά