«Ασπίδα» η Ντόρα Μπακογιάννη: «Κανείς δεν έστρωσε στη Σία Κοσιώνη τη διαδρομή με ροδοπέταλα…»

5 Μαρτίου, 202310:09 ΜΜ

«Ασπίδα» έγινε η Ντόρα Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη ενάντια σε όλα τα σχόλια που ακούγονται για το γάμο της με το δήμαρχο Αθηναίων. Η γνωστή πολιτικός τόνισε πως κάνεις δεν έστρωσε στη νύφη της μια διαδρομή με ροδοπέταλα…»

Η μητέρα του Κώστα Μπακογιάννη έχει αναφερθεί στην νύφη της στο παρελθόν, στάζοντας… μέλι για χάρη της, με την παρουσιάστρια παράλληλα να εξομολογείται τη σχέση της με το σύζυγό της και τις δύσκολες στιγμές.

Η γνώμη της Ντόρας για τη Σία

«Η Σία είναι υπέροχη, φοβερή μάνα και σύντροφος και ένας πάρα πολύ ζεστός άνθρωπος που εκπέμπει αγάπη. Βεβαίως είναι και μια καταπληκτική επαγγελματίας. Δεν της έστρωσε κάποιος τη διαδρομή της με ροδοπέταλα. Αγωνίστηκε από πολύ μικρή για να γίνει αυτό που είναι σήμερα επαγγελματικά, χωρίς να θυσιάσει και το δικαίωμά της σε μια προσωπική ζωή.

Εμείς οι γυναίκες αδικούμε τους εαυτούς μας όταν πιστεύουμε ότι πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στη δουλειά, την καριέρα και την οικογένεια. Είμαστε πολύ πιο δυνατές. Δεν πρέπει να μπαίνουμε σε λογικές ότι αυτό δεν γίνεται. Στη δική μου τη γενιά οι περισσότερες φίλες μου που ήταν στην πολιτική διεθνώς, αν εξαιρέσεις τη Χίλαρι Κλίντον, δεν έκαναν οικογένεια. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι λάθος. Αν δεν έχεις φίλους, αν δεν έχεις οικογένεια, αν δεν νοιάζεσαι για κανέναν, αν κοιτάς μόνο την καριέρα σου, αποκλείεται να είσαι καλός πολιτικός».
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News