Ασημακόπουλος για Τριαντάφυλλο: «Ή εγώ ή αυτός, χάνουμε τα έπαθλα εξαιτίας του καραγκιόζη»

24 Μαΐου, 202111:11 ΠΜ

«Σας το λέω αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει να είναι εδώ. Είναι άλλος όταν κλείνουν τα φώτα κι άλλος όταν γράφουν οι κάμερες. Πεινάμε, τρώω καρύδα που έχω δυσανεξία»

Σε οριακές καταστάσεις έχουν φτάσει οι παίκτες του Survivor, με την πλειοψηφία να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Τριαντάφυλλο επειδή δεν αγωνίζεται.

Αμέσως μετά το χαμένο έπαθλο ο Γιώργος Ασημακόπουλος απηύθυνε έκκληση στο κοινό να μην τον πιστεύουν γιατί οι ίδιοι πεινούν ενώ ο Τριαντάφυλλος απολαμβάνει τα έπαθλα λόγω του Σάκη Κατσούλη: «Σας το λέω αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει αν είναι εδώ. Είναι άλλος όταν κλείνουν τα φώτα κι άλλος όταν γράφουν οι κάμερες. Φαίνεται άγγελος αλλά μόνο άγγελος δεν είναι. Πεινάμε, τρώω καρύδα που έχω δυσανεξία. Χάνουμε τα έπαθλα εξαιτίας του καραγκιόζη. Υποτίθεται ότι έχω έρθει σε ένα παιχνίδι αξιοκρατικό. Δεν γίνεται αυτό; Πόσο άλλο;».

Λίγο αργότερα το ξέσπασμα συνεχίστηκε και στην καλύβα. «Βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι επιβίωσης κι εγώ με αυτό τον άνθρωπο δεν μπορώ να επιβιώσω! Ή αυτός ή εγώ, διαφορετικά θα φύγω! Δεν μπορώ άλλο αυτή την ψευτιά και αυτό το παραμύθι! Τέρμα τελείωσε», είπε και ανέφερε στους συμπαίκτες του πως το κοινό του πιστεύει πως θα τον κρατήσει στο παιχνίδι και θα καταφέρει να διώξει τον Ντάφυ.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News