Ασημακοπούλου: «Στη ΔΕΘ οι Έλληνες θα ανακαλύψουν την πολιτική γοητεία του Μητσοτάκη»

10 Σεπτεμβρίου, 2017 6:28 ΠΜ
More videos

«Φέτος στη ΔΕΘ οι Έλληνες θα ανακαλύψουν την “πολιτική γοητεία” του Κυριάκου Μητσοτάκη», που «είναι η γοητεία της αποτελεσματικότητας», δηλώνει η βουλευτής Β’ Αθηνών και τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, στη συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τις προηγούμενες χρονιές γοητεύτηκαν δυστυχώς από τον λαϊκισμό και τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα με το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και το παράλληλο πρόγραμμα, λέει ακόμη η κ. Ασημακοπούλου και προσθέτει, αναφερόμενη στην 3η αξιολόγηση ότι θα «ξαναείμαστε στο ίδιο έργο θεατές με… κόκκινες γραμμές και σκληρή διαπραγμάτευση, αλλά με το γνωστό τέλος του ΝΑΙ σε ΟΛΑ».

Σχολιάζοντας τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η κυβέρνηση αυτή προσπαθεί με καθεστωτικού τύπου τρόπους να ελέγξει την ενημέρωση» την ώρα που ο υπουργός Νίκος Παππάς «ουδόλως ασχολείται με την ψηφιακή πολιτική, έχοντας επάξια κερδίσει τον τίτλο του υπουργού “προπαγάνδας”».

Εκτιμά ακόμη ότι «η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου θα κάνει ό,τι μπορεί για να εξαντλήσει την τετραετία, ο κόσμος όμως δεν θα αργήσει να την καταδικάσει με την ψήφο του».

[cnn] [real]

Ακολουθήστε μας στο facebook: