Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Άσε τα γατιά και γίνε μάνα»: Το απαράδεκτο σχόλιο στην Κατερίνα Στεφανίδη...

«Άσε τα γατιά και γίνε μάνα»: Το απαράδεκτο σχόλιο στην Κατερίνα Στεφανίδη – Η αποστομωτική της απάντηση

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους η Κατερίνα Στεφανίδη έπειτα από επίθεση που δέχθηκε κάτω από ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ολυμπιονίκης είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται σκέψεις της και σημαντικά μηνύματα.

Η ίδια κοινοποίησε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με μια γάτα, προτρέποντας ταυτόχρονα τον κόσμο να υιοθετήσει ένα αδέσποτο ζωάκι.

«Υιοθετήστε ένα αδεσποτάκι να δείτε τι ωραία που είναι», έγραψε η Κατερίνα Στεφανίδη στο προφίλ της στο Twitter.

Βέβαια ένας «έξυπνος» χρήστης των social media δεν δίστασε να σχολιάσει αρνητικά τη φωτογραφία της Ολυμπιονίκη και να της προτείνει… να γίνει μάνα. Η Κατερίνα Στεφανίδη φυσικά δεν το άφησε έτσι και έδωσε τη δική της απάντηση στον άγνωστο άντρα.


https://twitter.com/KatStefanidi/status/1585324800104202241

«Άσε τα γατιά και γίνε μάνα, πριν το ρολόι της φύσης τελειώσει», της έγραψε ένας ακόλουθος, με την Κατερίνα Στεφανίδη να απαντά: «Έχω δυο παιδιά ήδη άνθρωπε μου», ενώ ένας άλλος της έγραψε: «Τάισε κανένα νηστικό παιδάκι να δεις τι καλύτερα που είναι και άσε τα γατόσκυλα».

Δείτε παρακάτω τα σχόλια:

quot ase ta gatia kai gine mana quot to aprepes scholio follower stin katerina stefanidi amp i apostomotiki apantisi tis

quot ase ta gatia kai gine mana quot to aprepes scholio follower stin katerina stefanidi amp i apostomotiki apantisi tis 1

Τα πιο σημαντικά