Αυτός ο δάσκαλος άρχισε να φωνάζει και να ταπεινώνει μια μικρή μαθήτρια μέσα στην τάξη. Η απάντηση της; Επική!

14 Ιουλίου, 20154:02 ΜΜ

Στοιχηματίζουμε πως αυτός ο δάσκαλος δεν περίμενε με τίποτε πως η μαθήτρια του θα αντιδρούσε με αυτό τον τρόπο! Η αλήθεια είναι πως όταν είδαμε τι του έκανε, μετά από την άθλια συμπεριφορά που είχε απέναντί της, κυριολεκτικά αρχίσαμε να την χειροκροτούμε!

Αρχικά, νιώσαμε άσχημα για τη μικρή. Ο δάσκαλος ήταν σε πολύ κακή διάθεση και είχε βγει εκτός εαυτού. Ίσως και να γνώριζε τις απαντήσεις, όμως αυτός δεν της έδωσε ποτέ την ευκαιρία να απαντήσει.

Της φώναζε, κάνοντας της συνέχεια παρατηρήσεις και η μικρή είχε κατεβάσει το κεφάλι νιώθοντας αμήχανα και άσχημα. Τότε ξεπέρασε κάθε όριο πιέζοντας με τα δάχτυλα το κεφάλι της μαθήτριας, υποθέτουμε για να δώσει έμφαση.

Σε αυτό το σημείο, η μικρή μαθήτρια είχε ήδη ξεπεράσει κατά πολύ αυτό που μπορούσε να αντέξει. Είχε εξευτελιστεί δημόσια για αρκετή ώρα και ποιος ξέρει για πόση ώρα στεκόταν εκεί, πριν ένας από τους συμμαθητές της αρχίσει να βιντεοσκοπεί το περιστατικό.Σίγουρα ο μαθητής δεν είχε ιδέα τι θα τραβούσε στη συνέχεια με την κάμερα του. Μόλις ξεπέρασε τα όρια της η μικρή, του έδωσε να καταλάβει. Έσπρωξε μακριά το χέρι του από το κεφάλι της και του έδωσε μια δυνατή κλοτσιά εκεί ακριβώς που έπρεπε!

Μετά το χτύπημα έτρεξε προς την πόρτα, ενώ ο δάσκαλος είχε πέσει στο πάτωμα διπλωμένος από τον πόνο. Τώρα είναι η σειρά του να ταπεινωθεί, μιας και το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει viral και έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον διαδικτυακό κόσμο.

Δεν θα ξεχάσει ποτέ το μάθημα που του έδωσε η μαθήτρια του, ενώ αυτός θεωρούσε πως την δίδασκε. Την επόμενη φορά θα το σκεφτεί καλά να ταπεινώσει και να αγγίξει κάποιον μαθητή και ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτεί μια πιο αποτελεσματική μέθοδο διδασκαλίας. Ίσως έτσι το μάθημα γίνει πιο απολαυστικό για τα παιδιά αλλά και για τον ίδιο!

Δείτε το βίντεο!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News