Αρτέμης Σώρρας: «Θα εκτελέσω τον Κοτζιά για εσχάτη προδοσία»

29 Μαρτίου, 20183:54 ΜΜ
More videos

Ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας «εμφανίστηκε» διαδικτυακά και απειλεί τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, όπως επίσης και άλλους πολιτικούς και δικαστές με εκτέλεση για εσχάτη προδοσία!

Στο κανάλι του στο YouTube, ο επικεφαλής των Ελλήνων Συνέλευσις σε ηχητικό του μήνυμα καλεί τον ελληνικό λαό «στη μεγαλύτερη επανάσταση των τελευταίων 26.000 ετών».

Ο Αρτέμης Σώρρας υποστηρίζει πως ο κ. Κοτζιάς δήλωσε ότι δε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, η Ελλάδα θα ηττηθεί και αναφέρει πως «δεν υπάρχει Τουρκία, υπάρχει Ιωνία, η γη των Ελλήνων». Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι «η κεντρική τράπεζα της Τουρκίας είναι των Ελλήνων»!

Ο καταζητούμενος Σώρρας κατηγορεί την κυβέρνηση πως δεν έχει στρατηγική και πολιτική στα εθνικά θέματα.

«Είναι αυτός υπουργός Οικονομικών (σ.σ. Εξωτερικών εννοεί); Να έχω εγώ υπουργό Οικονομικών (σ.σ. ξανά Εξωτερικών εννοεί) να λέει αυτές τις γελοιότητες; Εγώ θα τον εκτελέσω. Εγώ σε κυβέρνηση Ελλήνων θα τον έχω εκτελέσει. Έχει κάνει εσχάτη προδοσία και επειδή ο νόμος στην Ελλάδα είναι θάνατος, πάει για εκτέλεση», λέει ο Σωρρας για τον Κοτζιά.

«Να αρχίσουν να φοβούνται όλοι οι πολιτικοί, οι δικαστικοί, οι αξιωματούχοι» συνεχίζει στο παραλήρημα του ο Σώρρας και τους κατηγορεί για εσχάτη προδοσία.

«Δεν φαντάζεστε τι έρχεται» λέει ο Σώρρας και καλεί σε εξέγερση: «Συνέλληνά μου αφυπνίσου, ξύπνα, ενώσου με την Ελλήνων Συνέλευση, να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News