Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΑρρωστημένο - Ο Παναγιωτόπουλος δημοσιοποίησε ένα βίντεο ενώ ήταν σε σχέση με...

Αρρωστημένο – Ο Παναγιωτόπουλος δημοσιοποίησε ένα βίντεο ενώ ήταν σε σχέση με το θύμα

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Ηλίας Γκιώνης είπε πως συνάντησε την κοπέλα, εις βάρος της οποίας δημοσιοποιήθηκε το προσωπικό υλικό, και αφού συζήτησαν, συμφώνησαν να δημοσιοποιήσουν την καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς η υπόθεση έχει ξεκινήσει από το 2016.

Μάλιστα, ο ακτιβιστής έκανε λόγο για τρία βίντεο. Το πρώτο, όπως είπε, ανέβηκε σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου από εκείνον ενώ βρίσκονταν ακόμα σε σχέση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «υπάρχει περίπτωση να έπιναν καφέ στο σαλόνι και εκείνος να ανέβαζε το πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο από το δωμάτιο, τόσο σχετικές είναι οι ημερομηνίες».

  • Συνέχισε λέγοντας ότι «αφού χώρισαν, ανέβασε και δεύτερο βίντεο στο διαδίκτυο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος» και φαίνεται πως δεν φοβήθηκε τη μήνυση εναντίον του και προχώρησε σε νέα εκδικητική πράξη. «Αφού του έκανε μήνυση η κοπέλα, εκείνος ανέβασε και τρίτο βίντεο με προσωπικές στιγμές τους», αποκάλυψε ενώ πρόσθεσε ότι ο Παναγιωτόπουλος αναζητήθηκε με τη διαδικασία του αυτόφωρου μετά από νέα καταγγελία της κοπέλας αλλά δεν εντοπίστηκε καθώς ήταν στην Αλόννησο, όπου διατηρεί σπίτι και επιχείρηση.

«Χρειάστηκαν 3 μήνες δουλειάς, με προσωπική εργασία της ίδιας, για να μπορέσει να βρει τα αρχεία και να ζητήσει από τις εταιρείες να κατέβει το υλικό αυτό από τις ιστοσελίδες», υπογράμμισε ο Ηλίας Γκιώνης, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε η παραμικρή συμβολή του θύτη ώστε να κατέβει το υλικό από το διαδίκτυο που εκθέτει την κοπέλα.

Όπως τόνισε, «όλα τα έκανε μόνη της, σπαταλώντας χρόνο και χρήματα, πήγε στην Θεσσαλονίκη για την δίκη που δεν έγινε και θα πρέπει να ξαναπάει, μετά την αναβολή της δίκης», ενώ είπε ακόμη πως πως η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου «έχει δει πολλές ώρες πορνό, αναζητώντας να βρει τον εαυτό της» και πως «αν αναζητήσει κανείς στο διαδίκτυο το βίντεο με τον τίτλο που έχει ανέβει στο διαδίκτυο, θα βρει πάρα πολλές καταχωρίσεις και όλες έχουν το πρόσωπο της».Τα πιο σημαντικά