Αρναούτογλου για Ζήνα Κουτσελίνη: «Έχουν ειπωθεί πιο σκληρά πράγματα και κάποιους δεν τους πείραξαν»

2 Οκτωβρίου, 2020 11:26 ΠΜ
More videos

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” και στη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και έδωσε τη δική του εξήγηση για το περιστατικό με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει γίνει μεγάλος ντόρος με την αποχώρηση της παρουσιάστριας από το γύρισμα της εκπομπής της “The 2night show“, ύστερα από μία έντονη ενόχληση που είχε από τις “Σφήκες”.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μπορεί να ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να μιλήσει για το τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο δήλωσε: “Δεν ξέρω θα ξαναγίνει η συνέντευξη. Τη Ζήνα τη ρωτήσαμε αν θέλει να μπει ή όχι στο δωμάτιο και εκείνη δέχτηκε. Μέσα σε αυτό το δωμάτιο κάποια πράγματα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν να τα αντέξουν και κάποιοι άλλοι όχι. Είναι πολλοί άνθρωποι που μπαίνουν μέσα και έχω κόψει πράγματα, που αυτούς δεν τους ένοιαζε να τα κόψω.

Έχουν ειπωθεί πολύ πιο σκληρά πράγματα. Κανένας δεν μπαίνει με το ζόρι και εννοείται ότι αν κάποιος δεν θέλει να ακουστούν κάποια πράγματα, τα κόβουμε. Θα μπορούσα να δικαιολογήσω τα κορίτσια σε πάρα πολλά πράγματα, όμως έτσι θα υποτιμούσα αυτά που ένιωσε η Ζήνα. Εγώ δεν θέλω να το υποτιμήσω γιατί είναι ένα συναίσθημα που της βγήκε εκείνη τη στιγμή. Έχουμε μιλήσει δέκα φορές στο τηλέφωνο από τότε. Εγώ στενοχωρήθηκα πιο πολύ για τη Ζήνα, επειδή το πήρε έτσι όπως το πήρε”.

Δείτε το βίντεο: