Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΑρναούτογλου: «Απατούσα πάρα πολύ, δεν μπορούσα να μείνω στη σχέση»

Αρναούτογλου: «Απατούσα πάρα πολύ, δεν μπορούσα να μείνω στη σχέση»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την περιπέτεια με τα κιλά του, για τη σχέση του με τις γυναίκες και την αντίδρασή του στην επιτυχία

Συνέντευξη στην οποία μίλησε τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική του ζωή έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές όπως το χάπι που πήρε για το βάρος του αλλά και οι απιστίες σε βάρος των συντρόφων του.

Μιλώντας για την προσπάθεια να χάσει βάρος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε μετά από ένα χάπι που του έδωσε πλαστικός χειρουργός. «Η πιο δύσκολη ημέρα της ζωής μου έχει να κάνει με την προσπάθεια να χάσω κιλά. Είναι κάτι που με πονάει. Αποφάσισα να κάνω μια επέμβαση, βρέθηκα σε έναν πλαστικό χειρουργό και μου είπε θα με βοηθήσει και μου έδωσε ένα χάπι που θα μου κόψει την όρεξη. Το παίρνω και αλλάζει η ζωή μου, από τη μια πολύ θετικά γιατί σταματάω να τρώω και αρχίζω και χάνω κιλά, και από την άλλη είχα πάρα πολλά νεύρα» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συνέχισε:

«Αποκορύφωμα μια νύχτα, ενώ παίζαμε χαρτιά έγινα πολύ επιθετικός μέχρι να χτυπήσω έναν άνθρωπο, επικράτησε μια τρέλα, μαλώνω στο δρόμο, φτάνω στο ραδιόφωνο, γίνομαι επιθετικός ακόμη και με τη σύντροφο μου, δεν καταλάβαινε ότι είμαι εγώ. Τότε βλέπει στις ενδείξεις του φαρμάκου ότι γράφει ότι υπάρχει περίπτωση να σας ανοίξει νευρώνες του εγκεφάλου σας που δεν τους ξέρατε, και εκεί παθαίνω σοκ. Το πέταξα και είπα δεν με ενδιαφέρει πλέον να χάσω κιλά».

Όπως εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ό,τι επιτυχία κι αν έκανε δεν ένιωθε ευτυχισμένος αν και παραδέχθηκε ότι «την άκουσα από την επιτυχία».

«Έπασχα από ανηδονία, κάτι που ανακάλυψα όταν έκανα ψυχοθεραπεία. Ενώ έκανα έναν τεράστιο αγώνα να κατακτήσω κάτι, τη στιγμή που το κατακτούσα είχε τελειώσει για μένα. Αντί να το απολαύσω και να το χαρώ δεν καταλάβαινα τι ακριβώς ζούσα. Εγώ 17 χρονών μπήκα στην τηλεόραση, είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, όλη μου τη ζωή πρόσεχα και το παραμικρό να μην δώσω δικαίωμα. Ακόμα και τις περιόδους που λίγο ή πολύ την “άκουσα”. Σε μια ηλικία 30 ετών είχα 25 χιλιάδες άτομα κοντά μου σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Βίωνα έναν παροξυσμό. Δεν είχα δουλέψει τον εαυτό μου, δεν ήμουν έτοιμος για όλο αυτό και όταν τελείωσε αυτό το πάρτι, πήγα σπίτι και ήμουν μόνος, και λέω τώρα τι κάνεις; Οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σου είναι τραγικές και έτσι ζήτησα βοήθεια από ειδικό. Και για πολλά άλλα ψυχολογικά προβλήματα που έπρεπε να πετάξω από πάνω μου ευτυχώς πριν γίνω πατέρας» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο ίδιος είπε ότι έχει ζητήσει πολλά συγγνώμη «από ανθρώπους που αδικούσα όχι γιατί το ήθελα αλλά γιατί ήταν στο DNA μου να τους αδικώ. Μερίδες ανθρώπων που επειδή δεν ήταν τόσο άνδρες δεν ήταν του γούστου μου. Είχα μια συμπεριφορά σχεδόν απαξιωτική. Όταν το συνειδητοποιείς γυρνάς πίσω και ζητάς συγγνώμη. Τώρα κάνω μια τεράστια δουλειά να βγάλω τον Γρηγόρη που δεν φταίει. Αδίκησα γυναίκες που ίσως ήταν πολύ σημαντικές στη ζωή μου, αλλά δεν μπορούσα να τις εκτιμήσω. Υπήρχε μια θεωρία ότι κανείς δεν σε αγαπάει άρα δεν μπορείς και να δώσεις αγάπη. Ακόμα έχω τεράστιο θέμα πρέπει να κάνω πολύ δουλειά κάθε μέρα. Τώρα προσπαθώ να μάθω να ακούω γιατί δεν ήξερα να ακούω. Είναι πολύ δύσκολο νόμιζα ότι άκουγα κουφός ήμουνα, ζητάω συγγνώμη γιατί την εννοώ και δεν κατάλαβα τι είχα δίπλα μου».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε, επίσης, ότι είναι «γαμοφοβικός»: «Ενώ τα πάω τόσο καλά με την θρησκεία με το γάμο έχω τεράστιο θέμα, ακόμη και με τη μητέρα του Αναστάση έκανα σύμφωνο συμβίωσης, δεν παντρεύτηκα. Δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει έτσι. Ζητώ συγγνώμη μπορεί να κάνω λάθος, δεν ξέρω».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξομολογήθηκε, τέλος, ότι «απατούσα πάρα πολύ, δεν μπορούσα να μείνω στη σχέση, ήμουν ένα δύο μήνες στη σχέση και κουραζόμουν και πνιγόμουν, και έμπαινα σε μια διαδικασία να απατήσω, για να τελειώσει δεν ήμουν συνεπής. Μετά τα 40 μου άλλαξε όλη ιστορία. Κατάλαβα το να απατάς δημιουργεί ένα τεράστιο θέμα στον ίδιο σου τον εαυτό. Είσαι δυστυχισμένος και ζεις μια κόλαση. Πολλές φορές δεν βρίσκω τη δύναμη να πω τέλος σε μια σχέση και αυτό πρέπει να το κοιτάξω».

Τα πιο σημαντικά