Αρκούδα χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού μιας γυναίκας με τον πιο ευγενικό τρόπο

3 Αυγούστου, 2022 3:52 ΜΜ
More videos

Mία γυναίκα στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ έμεινε άναυδη όταν ανακάλυψε ότι μία αρκούδα χτυπούσε το κουδούνι του σπιτιού της, τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Αυγούστου.

Η Γουέντι Γουότσον κοιμόταν όταν μια μαύρη αρκούδα την επισκέφθηκε γύρω στις 3:30 π.μ. στο Γκρίνβιλ της Νότιας Καρολίνας. Όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι το επόμενο πρωί, παρατήρησε ότι οι δύο ταΐστρες πουλιών που μόλις είχε γεμίσει είχαν πέσει στο έδαφος, οπότε αποφάσισε να ελέγξει την κάμερα του κουδουνιού για να ανακαλύψει τον δράστη.

«Όταν είδα την αρκούδα στο βίντεο, σοκαρίστηκα τόσο πολύ, που παραλίγο να πνιγώ με τον καφέ μου», δήλωσε στο Newsweek.

Σύμφωνα με το Τμήμα Φυσικών Πόρων της Νότιας Καρολίνας, οι θεάσεις αρκούδων γίνονται πιο συχνές στη Νότια Καρολίνα, καθώς η ανθρώπινη ανάπτυξη καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον όπου κατοικούν, με αποτέλεσμα τα ζώα να κατευθύνονται σε περιοχές που κατοικούνται από ανθρώπους.

Η κάμερα είχε καταγράψει την αρκούδα να φτάνει στη βεράντα της, να σηκώνεται στα πίσω πόδια της και, όπως φαίνεται στο βίντεο, να πατάει ευγενικά το κουδούνι της πόρτας. Όταν δεν απάντησε κανείς, γύρισε και έφυγε, αφήνοντας ένα μικρό αποτύπωμα από τη μύτη στο παράθυρο.

Δείτε το βίντεο: