Τρίτη, 16 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΆρης Σερβετάλης: Τον δικαιώνει η εταιρεία παραγωγής - Η επίσημη ανακοίνωσή της

Άρης Σερβετάλης: Τον δικαιώνει η εταιρεία παραγωγής – Η επίσημη ανακοίνωσή της

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε όλη την εβδομάδα με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος” καθώς δεν ήθελε να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένο κοινό, η εταιρεία παραγωγής που είχε αναλάβει το έργο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αποκαθιστά την αλήθεια για τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Άρης Σερβετάλης στην ανάρτηση που έκανε, η εταιρεία παραγωγής εξήγησε πως ο ηθοποιός εξ΄αρχής είχε καταστήσει σαφές πως αν αλλάξουν τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους θα αποχωρήσει.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής για τον Άρη Σερβετάλη

«Ως εταιρεία παραγωγής της παράστασης Ρινόκερος και βλέποντας να αναπτύσσονται διάφορες παραφιλολογίες γύρω από την αποχώρηση του πρωταγωνιστή μας από την παράσταση, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει από το καλοκαίρι την πρόθεσή του να μην συμμετέχει στην παράσταση εφόσον τα θέατρα λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους.

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τους κλειστούς χώρους, η αποχώρηση του κρίθηκε από τη μεριά του δεδομένη. Ως εκ τούτου θεωρούμε καθήκον μας να αναλάβουμε την ευθύνη μας απέναντι στους εργαζόμενους και τους συντελεστές της παράστασης.

Οι συγκεκριμένες ενέργειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Η εταιρεία παραγωγής, ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Τα πιο σημαντικά