Αριάνα – Φιλίππα Τανιμανίδη: Οι 7 μηνών δίδυμες διαβάζουν βιβλία και προσπαθούν να μιλήσουν

10 Μαρτίου, 20228:19 ΜΜ
More videos

Ένα νέο όμορφο βιντεο με τις κόρες του δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης. Σε αυτό βλέπουμε την Χριστίνα Μπόμπα να διαβάζει ένα παραμύθι με ζωάκια στην Αριάνα και τη Φιλίππα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης βιντεοσκόπησε τη στιγμή αυτή και βλέπουμε ότι οι επτά μηνών δίδυμες παίζουν όλη την ημέρα και απολαμβάνουν τα παιδικά βιβλία τους με τα ζωάκια, όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία τους.

Μαμά και κόρες κάθισαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχουν δημιουργήσει στο σπίτι τους και διάβασαν μαζί το βιβλίο παρακινώντας τις μικρές να μιλήσουν.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έγραψε στο instagram:

“Με τόσες γυναίκες στο σπίτι μας…είναι κάθε μέρα η Μέρα της Γυναίκας”. Η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε με comment, και ανέφερε με χιούμορ: “Έπρεπε να βάλεις όταν έκανα κ τα προβατάκια και την αγελάδα και την κοτούλα”.

Δείτε το βίντεο:

“Είναι άλλοι χαρακτήρες, με άλλες συμπεριφορές και άλλο ταμπεραμέντο. Η Αριάνα εκφράζει τα συναισθήματά της έντονα, και το κλάμα και το γέλιο της και διεκδικεί τη μαμά της ενώ η Φιλίππα είναι πιο ανεξάρτητη”, είχε δηλώσει πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News