Αργυρούπολη: Γκαζάκια βρέθηκαν σε δασάκι για δεύτερη φορά

14 Αυγούστου, 20213:43 ΜΜ
More videos

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα που εντοπίζονται γκαζάκια στην περιοχή

Γκαζάκια εντοπίστηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα, στην Αργυρούπολη, από την ομάδα Εθελοντών Δασοφύλαξης τη περιοχής.

Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και τόσο ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρίσκονται σε συναγερμό λόγω του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος με ανάρτησή του στο facebook. Όπως έγραψε:

«Απίστευτο: Γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης

Πριν από λίγο, για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν.
Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News