Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΑργοσβήνει ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος; «Συζητάμε για το χειρότερο»

Αργοσβήνει ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος; «Συζητάμε για το χειρότερο»

Πολύ δύσκολη μοιάζει να είναι η κατάσταση του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, που νοσηλεύεται για 6η μέρα στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου, με τους γιατρούς να μην είναι αισιόδοξη για τον 83χρονο Έλληνα πρώην μονάρχη.

Στο πλευρό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι σύσσωμη η οικογένειά του ελπίζοντας για ένα θαύμα αν και ο ίδιος έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από διάφορα προβλήματα υγείας. Μάλιστα, μόλις τον Ιανουάριο του 2022 είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και είχε νοσηλευτεί, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πνευμονία.

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην υγεία του ήταν άλλωστε εμφανή και μάλιστα στις τελευταίες του δημόσιες εμφανίσεις είχε εμφανιστεί σε αναπηρικό καροτσάκι και έδειχνε εμφανώς καταβεβλημένος.

Η τελευταία εμφάνιση και οι εκτιμήσεις

Μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του ήταν στον γάμο του γιου του Φίλιππου στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ακολούθησε η περιπέτεια με τον κορωνοϊό που επιβάρυνε την υγεία του και το περασμένο καλοκαίρι, η πώληση της έπαυλης στο Πόρτο Χέλι, σε Βούλγαρο επιχειρηματία, καθώς ο ίδιος δεν μπορούσε να την επισκέπτεται.

Κάπως έτσι ο έκπτωτος μονάρχης έγινε για λόγους υγείας και πάλι μόνιμος κάτοικος Αθηνών μετά από πέντε και πλέον δεκαετίες.

Στο Live News μίλησε ο Κωνσταντίνος Λουκάς, από τις εκδόσεις «Στέμμα» και αποκάλυψε πως ο τέως βασιλιάς νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, και όχι στη ΜΕΘ.

«Είναι ένα δύσκολο περιστατικό αυτό που έχει συμβεί και είναι ανήσυχη η οικογένειά του» δήλωσε.

Μάλιστα, ανέφερε πως έχουν έρθει οι συγγενείς του από το εξωτερικό και έχουν επικοινωνήσει και άλλες βασιλικές οικογένειες από την Ευρώπη.

«Έχουν ενεργοποιηθεί όλα τα πρωτόκολλα και γίνονται ήδη συζητήσεις και για το “χειρότερο”» κατέληξε ο κ. Λουκάς.
Τα πιο σημαντικά