Άργος: Τι λέει η 30χρονη που παραλίγο να πέσει θύμα ομαδικού βιασμού

23 Νοεμβρίου, 2017 10:16 ΠΜ
More videos

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε την ώρα που έφευγε από το πατρικό της, περιέγραψε αποκλειστικά στο Star η 30χρονη γυναίκα από το Άργος, η οποία παραλίγο να πέσει θύμα ομαδικού βιασμού.

Δείτε το βίντεο

Όπως είπε, νιώθει τυχερή που ο αδελφός της άκουσε τις φωνές της και πήγε στο σημείο για να τη σώσει:

«Βλέπω πέντε άτομα να έρχονται προς τα εμένα. Ήταν προκλητικοί και έλεγαν διάφορα. Το μόνο που κατάλαβα ήταν ότι ο ένας είπε “ωραίο μωρό” και άρχισαν εκείνη την ώρα να έρχονται κοντά μου. Σίγουρα είχαν στο μυαλό τους να μου κάνουν κάτι παραπάνω. Ίσως να με βιάσουν κιόλας, να με χτυπήσουν. Με πλησίασαν πάρα πολύ κοντά. Ένιωσα τον φόβο και τον τρόμο εκείνη την ώρα. Άρχισα να φωνάζω. Τους έλεγα “σας παρακαλώ πολύ αφήστε με”. Εκείνη την ώρα για καλή μου τύχη, φώναζα “βοήθεια” δε βγήκε κανείς και έφτασε ο αδελφός μου».

Στο σημείο εκείνο λίγο έξω από το Άργος, βρίσκεται παράπηγμα όπου χρησιμοποιούν ως κατάλυμά δεκάδες μετανάστες κυρίως Πακιστανοί και Αφγανοί.

«Βλέπω 6 Πακιστανούς εδώ πέρα να ενοχλούν την αδελφή μου με διάφορους χυδαίους χαρακτηρισμούς, και να της κάνουν χειρονομίες. Με το που με είδαν τσαμπουκαλεύτηκαν» δήλωσε στο Star ο ένας από τους δυο αδελφούς της.

Ο άνδρας απομάκρυνε την αδελφή του και επέστρεψε στο σημείο για να ζητήσει εξηγήσεις από τους αλλοδαπούς όταν δέχτηκε επίθεση:

«Έρχομαι να τους ζητήσω το λόγο και μου σκάνε άλλοι 15 με ξύλα και ρόπαλα. Εκείνη τη στιγμή το βλέπει ο άλλος αδελφός μου» εξήγησε με τον άλλο αδελφό να συμπληρώνει:

«Πλακωνόμαστε στις μπουνιές με τραβάνε στο μανίκι πέφτουν πάνω στο σύρμα, και κάποιος φωνάζει στα Πακιστανικά, σκάνε 15 άτομα τρέχοντας με λοστούς και ξύλα».

Στο σημείο της συμπλοκής έφτασε αμέσως η αστυνομία και συνέλαβε τρία άτομα από το Πακιστάν. Οι 2 απ΄αυτούς βρίσκονταν παράνομα στη χώρα. Οι υπόλοιποι πρόλαβαν να εξαφανιστούν στα χωράφια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι μετανάστες δημιουργούν επεισόδιο παρενοχλώντας γυναίκα στην περιοχή.

«Κυκλοφορούν ημίγυμνοι, δεν αφήνουν τον κόσμο να περάσει, κλείνουν τον δρόμο και όταν περνά γυναίκα με αμάξι δεν την αφήνουν να περάσει» δήλωσαν τ΄αδέλφια της 30χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα βράδια στο συγκεκριμένο παράπηγμα μαζεύονται περισσότερα από τριάντα άτομα ενώ η αστυνομική δύναμη της περιοχής δεν επαρκεί για να ελέγξει την παραβατικότητα των αλλοδαπών.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: