Άρχισαν να ερωτοτροπούν στο σπίτι του Power of Love

27 Φεβρουαρίου, 2018 8:14 ΜΜ
More videos

Τα αγόρια είχαν επισκεφτεί τα κορίτσια στο σπίτι τους, αλλά ο χρόνος τους τελείωσε και ειδοποιήθηκαν να επιστρέψουν στο δικό τους. Καθώς γίνονταν οι τελευταίοι αποχαιρετισμοί όμως μια κίνηση του Ανδρέα έκανε όλους τους συμπαίκτες του να γυρίσουν προς το μέρος του. Ο Ανδρέας Ανδρεανός αγκάλιασε την Τζούλια και ξεκίνησε να τη φιλάει ρίχνοντας τη στον καναπέ.

«Εντάξει θα γίνουμε πρώτο θέμα τώρα» σχολίασε η Τζούλια και ο Ανδρέας είχε όρεξη να το τραβήξει λίγο παραπάνω… «Μη μου μιλάς δυνατά, αυτή τη στιγμή μας κοιτάνε. Μη δώσεις σημασία σε κανέναν και δε λες τίποτα» έλεγε ψιθυριστά στο αυτί της Τζούλιας όσο οι συμπαίκτες τους κοιτάζοντας με απορία.

Λίγο αργότερα ο Ανδρέας την κάλεσε στο κόκκινο δωμάτιο και της πρότεινε να βγούνε οι δυο τους για φαγητό κάπου έξω και εκείνη δέχτηκε.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είχαν από την πρώτη εβδομάδα ξεχωρίσει ο ένας τον άλλον. Η παρεξήγηση όμως που αφορούσε στην προσωπική ζωή του Δώρου και το αν έχει η όχι παιδιά, δημιούργησε «πάγο» για λίγο ανάμεσα τους.

Τα πράγματα όμως φαίνεται ότι παίρνουν το δρόμο τους αφού η Αθηνά και ο Δώρος στο επεισόδιο της Τρίτης είχαν αρκετό χρόνο μαζί και ήρθαν ακόμη πιο κοντά.

Αγκαλιές, χαϊδέματα, ψίθυροι στο αυτί, αλλά και μια σκηνή ζηλοτυπίας με την Αθηνά να του λέει πως το μάτι του παίζει και μια λεκτική κόντρα με τη Στέλλα να ακολουθεί, κάπου μεταξύ σοβαρού και αστείου…

Ακολουθήστε μας στο facebook: