Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
celebritiesΑρχική Gossip Κόλαφος η Τζούλια Αλεξανδράτου για τον πατέρα της: «Μου έπαιρνε...

Αρχική Gossip Κόλαφος η Τζούλια Αλεξανδράτου για τον πατέρα της: «Μου έπαιρνε χρήματα, με χώρισε από τη μητέρα μου»

Μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να περιμένει το πρώτο της παιδί, ωστόσο η σχέση με την οικογένεια της έχει «παγώσει» εδώ και χρόνια, ειδικά με τον πατέρα και την αδερφή της, Άρτεμις.

Πριν από αρκετά χρόνια, η ίδια είχε παραχωρήσει συνέντευξη, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της οικογένειάς της, που ελάχιστοι γνώριζαν μέχρι εκείνη τη στιγμή.

«Εγώ τη μητέρα μου τη λατρεύω και με λατρεύει κι εκείνη… Ποτέ δε θέλησα να πειράξω κανέναν. Δυστυχώς όμως έπρεπε να προστατέψω τον εαυτό μου από τον διασυρμό που δεχόμουν από τους γονείς μου, αλλά και από οποιονδήποτε άλλο. Χάρηκα πολύ που με επισκέφτηκε η μαμά μου. Είχαμε να μιλήσουμε τέσσερις μήνες».

Τα «καρφιά για τον πατέρα της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου τότε είχε στραφεί εναντίον του πατέρα της για τον οποίο έλεγε: «Πάντα είχα καλές σχέσεις με τη μάνα μου. Αυτός που μας έβαλε να χωρίσουμε με τη μητέρα μου ήταν ο πατέρας μου…

Τα πάντα πάγωσαν όταν μπήκε ο πατέρας μου στη μέση. Όλο αυτό κάνει. Αυτός με χώρισε από τη μητέρα μου, αυτός με εκμεταλλευόταν. Μου έπαιρνε χρήματα από τις εμφανίσεις μου. Το έχει πει και η γιαγιά μου. Κάθε πατέρας πρέπει να είναι στρατιώτης για την κόρη του. Και όχι να τη μαχαιρώνει. Έτσι ένιωσα με τον πατέρα μου, να με μαχαιρώνει».

Η κόντρα με την αδερφή της

«Η μήνυση που έκανα στην αδελφή μου ήταν για ένα λόγο. Είχα πάει στη γιαγιά μου πριν από λίγο καιρό, θέλησα εγώ η ίδια να φτιάξω τις σχέσεις μου με την οικογένειά μου και η αδελφή μου αρνήθηκε να γίνει και ήθελε να γίνει παρουσία κάμερας και αφού βγάλει πρώτα το CD της, εκμεταλλευόμενη το όνομά μου για να κάνει τη δουλειά της. Αυτό το θεώρησα απαράδεκτο, τη θεώρησα απαράδεκτη την εκμετάλλευση που ήθελε να κάνει η ίδια μου η αδελφή, το ίδιο μου το αίμα, γι’ αυτό έγινε η μήνυση».


Τα πιο σημαντικά