ΑΠΘ: «Δεν ασχολήθηκα με καταλήψεις, δεν θέλω να ζήσω στο εξωτερικό αλλά στην Ελλάδα», λέει η φοιτήτρια με το απόλυτο 10άρι

27 Ιουλίου, 2022 7:53 ΜΜ
More videos

Η φοιτήτρια του ΑΠΘ που αποφοίτησε με το «απόλυτο» 10άρι στην βαθμολογία της, μπορεί να έγραψε ιστορία, όμως τονίζει πως θέλει να μείνει στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό, όπως μπορεί να περίμενε κάποιος.

Η Ελίνα Χατζηδημητρίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και ξεκαθάρισε πως «δεν θα ήθελα να συνεχίσω τη ζωή μου μόνιμα στο εξωτερικό, θα ήθελα να πάω για ένα διάστημα, π.χ. για πέντε χρόνια, για να κάνω διδακτορικό, να αποκτήσω κάποια εμπειρία, και διδακτική, και μετά θα ήθελα να επιστρέψω στη χώρα μου».

Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν αισθάνεται να έχει στερηθεί κάτι από την εφηβεία της λόγω της εντατικής μελέτης. Μάλιστα, όπως είπε, στο Λύκειο ήταν μαθήτρια του «20» όχι όμως και στο Γυμνάσιο.

«Δεν ασχολήθηκα ποτέ με καταλήψεις, κινητοποιήσεις και δραστηριότητες εκτός των σπουδών μου και δεν θα με ενοχλούσε η παρουσία της αστυνομίας, αν κάνει τη δουλειά της», πρόσθεσε στη συνέχεια.