Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
διάφοραΑισθησιακή χορεύτρια έκανε στριπτίζ στην πρεμιέρα του Σαββόπουλου

Αισθησιακή χορεύτρια έκανε στριπτίζ στην πρεμιέρα του Σαββόπουλου

Μετά από πολλά χρόνια άνοιξε ξανά η ιστορική μουσική σκηνή «Άλσος» στο Πεδίον του Άρεως με πολλές εκπλήξεις. Οικοδεσπότης δεν θα μπορούσε να μην είναι ο Διονύσης Σαββόπουλος που είναι από τους καλύτερους τραγουδοποιούς της Ελλάδας. Το βράδυ της Πέμπτης ο αγαπημένος ερμηνευτής και συνθέτης υποδέχτηκε σε έναν καινούριο χώρο τους φίλους και συναδέλφους του σε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα.

Η βραδιά κυλούσε ομαλά μέχρι την ώρα που εμφανίστηκαν στην σκηνή ένα ζευγάρι χορευτών που ήταν ντυμένοι αστυνομικοί. Οι δυο τους ξεκίνησαν να χορεύουν αισθησιακά κάνοντας τον Διονύση Σαββόπουλο να μένει έκπληκτος από το θέαμα. Το κέφι «άναψε» όταν η χορεύτρια, Εβίτα Χουντάλα, έμεινε με τα εσώρουχα και έκανε ένα αισθησιακό στριπτίζ στον συνθέτη, με το τραγούδι «You can leave your hat on» του Joe Cocker, που μάθαμε όλοι από την ταινία «9,5 βδομάδες».

alsos8

alsos10

alsos12

alsos13

alsos11

alsos9

Στο «Άλσος» έδωσαν το παρών ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ρένα Δούρου, και ο Νίκος Ζιώγαλας και διασκέδασαν με τον Διονύση Σαββόπουλο και με τις μοναδικές ερμηνείες των νέων ταλέντων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Έκπληκτοι έμειναν και αυτοί με την εξέλιξη της βραδιάς και χειροκρότησαν τον συνθέτη για την αντίδραση και το χιούμορ του.

alsos2

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

alsos1

Ηλίας Μαροσούλης, Ρένα Δούρου

alsosin2

Νίκος Ζιώγαλας

alsosin

Ηλίας Μαροσούλης με την σύζυγο του, Έφη Μαροσούλη, Άγγελος Κοταρίδης

alsos3

alsos6

alsos5

Φωτογραφίες NDP

Τα πιο σημαντικά