Δυο μέρες προτού ξεκινήσει η δίκη με κατηγορούμενη την 34χρονη που απήγαγε τη μικρή Μαρκέλλα, τα όσα έρχονται στο φως σοκάρουν. Οι αποκαλύψεις της μητέρας της 34χρονης ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο νοσηρότητας στη σκοτεινή υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία η 34χρονη που κρατείται στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα, είχε φτάσει στο σημείο να βιάσει την ίδια της τη μητέρα. Τόσο η μητέρα της όσο και ο πρώην σύντροφός της «καίνε» τη 34χρονη που τα όσα έκανε στη μικρή Μαρκέλλα θα κριθούν από το δικαστήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τη 34χρονη στο σκαμνί θα κάτσει και ένας άνδρας 41 ετών που φέρεται ως συνεργός στις πράξεις αρπαγής.

Σύμφωνα με το protothema, στην κατάθεση της μητέρας της κατηγορούμενης συμπυκνώνεται ο σκοτεινός κόσμος της δράστριας: «Αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στον γάμο, κυρίως οικονομικά και προσωπικά καθώς μου έλεγαν ότι δεν είχαν τα απαραίτητα έσοδα για να ζήσουν όπως θέλουν. Σε μια από τις τελευταίες επισκέψεις μου, τον Σεπτέμβριο του 2019, ο άντρας της μου είπε ότι εκδίδεται και ότι έχει εξωσυζυγική σχέση με άλλον».

Με βίασε. Ντρεπόμουν να το πω στην αστυνομία

Η μητέρα της κατηγορούμενης υποστηρίζει ότι η ίδια της η κόρη αποπειράθηκε να τη βιάσει, αφού την ξυλοκόπησε: «Θυμάμαι να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου και τότε με βίασε κολπικά με δονητή»…

Ξεδιπλώνοντας το χρονικό της απεχθούς ενέργειας ισχυρίζεται τα εξής για την κόρη της: «Μου είπε να κάνω μπάνιο το παιδί της. Δέχθηκα, δεν βγήκε από το μπάνιο, είπε ότι θα κάτσει να βλέπει. Μου είπε να ξεντυθώ να μπω κι εγώ για μπάνιο μαζί της, να της κάνω εγώ μπάνιο, να της τρίψω τα γεννητικά όργανα κατά τη διάρκεια του μπάνιου και μετά να μου το κάνει αυτή. Φυσικά αντέδρασα και αρνήθηκα. Εκείνη μου επιτέθηκε, μου τραβούσε τα ρούχα να με ξεντύσει με το ζόρι. Μετά από αυτό έφυγε και γύρισε στο σπίτι με άλλη γυναίκα».

«Είπα στην κόρη της ένα παραμύθι και αποκοιμήθηκε. Αποκοιμήθηκα κι εγώ δίπλα της. Ήρθε αργότερα μέσα στη νύχτα και με τραβούσε να σηκωθώ. Για μην ξυπνήσει το παιδί έφυγα από το δωμάτιο και την ακολούθησα. Με χτύπησε και ξαναπροσπάθησε να με βιάσει καθώς την χτυπούσα κι εγώ και αντιστεκόμουν. Την επόμενη μέρα το μεσημέρι δεν άντεξα άλλο και κάλεσα το 100. Στους αστυνομικούς που ήρθαν δεν είπα τίποτα για τον βιασμό μου. Ντρεπόμουν να πω ότι με βίασε η κόρη μου» συνεχίζει η μητέρα της κατηγορούμενης προκαλώντας αποτροπιασμό με τα λεγόμενά της.

«Για την υπόθεση της Μαρκέλλας δεν είχα καμία πληροφορία, δεν είχα επικοινωνία με την κόρη μου αυτό το χρονικό διάστημα όμως σαν από μητρικό ένστικτο όταν είδα την εξαφάνιση του παιδιού στην τηλεόραση, το μυαλό μου πήγε σε εκείνη», πρόσθεσε ακόμη για την πολύκροτη υπόθεση αρπαγής.

Αναφερόμενη στην ξαφνική οικονομική άνεση που απέκτησε η κόρη της, η μητέρα της κατηγορούμενης υποστηρίζει:

«Τον Νοέμβριο του 2018 χώρισε. Mετά ήταν υπερβολικά χαρούμενη. Εμφάνισε μια οικονομική ευχέρεια αφύσικη. Μου είπε ότι έχει σχέση με κάποιον πολύ ισχυρό οικονομικά. Μου έκανε εντύπωση η οικονομική της ευχέρεια, συνδυαστικά με το γεγονός ότι είχε παραιτηθεί από τη δουλειά της». «Τον Φεβρουάριο του 2020 μου είπε ότι δεν ήθελε το παιδί της», ισχυρίζεται ακόμη η γυναίκα για την κόρη της.

Τι δηλώνει ο πρώην σύντροφος της 34χρονης

Η αδιανόητη συμπεριφορά της και η αναλγησία που έδειχνε προς της ίδια της την κόρη η κατηγορούμενη αποτυπώνεται ξεκάθαρα στα λόγια του πρώην συζύγου της.

Είχε εκφράσει την επιθυμία να δώσει το παιδί της σε ίδρυμα, το οποίο είχε καταλήξει να είναι μελαγχολικό και να μην μιλά λόγω της αρρωστημένης κατάστασης που βίωνε με τη μητέρα του.

«Κάναμε περιστασιακή χρήση ναρκωτικών», παραδέχεται στην κατάθεσή του ο πρώην σύζυγος της δράστριας, ο οποίος αναφέρεται εκτενώς στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν αλλά και στις διαστροφές της 34χρονης.

«Το 2018 έμεινα άνεργος. Χρωστούσαμε δυο ενοίκια και το ρεύμα», υποστηρίζει.

Αναφέρεται, ακόμη, στην ύπαρξη εύπορου συντρόφου της κατηγορούμενης. «Τον Ιανουάριο του 2020 πρώην γείτονας με καλεί και μου λέει ότι εμφανίζεται με χρήματα, γουναρικά και άνεση και ότι στο σπίτι μπαίνει ένας φαλακρός, ηλικίας 40-45 ετών με στυλάκι γυμναστηρίου που οδηγούσε τζιπάκι».

Δεν παραλείπει να μιλήσει και για την ημέρα που βρήκε σε άθλια ψυχολογική κατάσταση την πεθερά του, επιβεβαιώνοντας έτσι την κακοποιητική φύση της συμπεριφορά της 34χρονης

Η δήλωση της δικηγόρου της οικογένειας της Μαρκέλλας

«Σε λίγες ημέρες ξεκινάει μία δική ορόσημο, θεωρώ, για τα ελληνικά δεδομένα. Δύο κατηγορούμενοι μία γυναίκα και ένας άντρας. Η γυναίκα ένα αδίστακτο πρόσωπο, η οποία επί μέρες αναζητούσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στο internet, σε σελίδες που φιλοξενούν εγκαταστάσεις ορφανοτροφείων και παιδικών κατασκηνώσεων. Δε δίστασε να προχωρήσει σε αρπαγή ανηλίκου για να ικανοποιήσει τις ανήθικες ασχολίες της.

Δε δίστασε να χορηγήσει ναρκωτικά στο ανήλικο κορίτσι για να κάμψει τις αντίστασεις του. Και δε δίστασε να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του ανηλίκου. Η κατηγορούμενη είχε αρχίσει τη σαδιστική της δράση καιρό πριν. Και ζούσε ανενόχλητη και συνέχιζε ανενόχλητη. Γιατί κανένας δεν την κατήγγειλε.

Στο εδώλιο επίσης του κατηγορουμένου θα βρεθεί και συνεργός της, ο άνθρωπος με τον οποίον πειραματιζόταν για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις. Ο άνθρωπος που ήξερε ότι οι κατηγορούμενοι κρατάει όμηρο το ανήλικο κορίτσι και δεν ειδοποίησε ποτέ την αστυνομία. Η πολιτική αγωγή θα είναι εκεί παρούσα για να ακουστεί φωνή του παιδιού και μαζί οι φωνές πολλών παιδιών που δε βρέθηκαν ποτέ», δηλώνει η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.