Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
διάφοραΑποθέωση από την Έλενα Ακρίτα για τον Αντώνη Κανάκη: «Είπες αυτά που...

Αποθέωση από την Έλενα Ακρίτα για τον Αντώνη Κανάκη: «Είπες αυτά που σκεφτόμαστε, είπες αυτά που αισθανόμαστε»

Στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, επέστρεψαν οι Ράδιο Αρβύλα, λίγες μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Ωστόσο, η επικαιρότητα επιβάλλει τροποποίηση και αλλαγές στο ύφος της εκπομπής, με τον Αντώνη Κανάκη να τις ανακοινώνει στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο παρουσιαστής είπε μεταξύ άλλων στην έναρξη της εκπομπής εμφανώς μουδιασμένος: “Όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα, ήταν πριν 15 χρόνια, όταν σκότωσαν τον Αλέξη. Ήμασταν σε τρομακτικά άβολη θέση να βγαίνουμε στον αέρα… Θυμάμαι να λέω Θεέ μου ας μην χρειαστεί να ξαναβγούμε στον αέρα υπό παρόμοιες συνθήκες. Να που χρειάζεται και το Ράδιο Αρβύλα θα είναι μια εκπομπή που απλά θα επικοινωνήσουμε και θα εκφράσουμε όλα όσα κι εσείς σκέφτεστε. Είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση σε αυτήν τη χώρα. Ελπίζω να είμαστε”.

Και συνέχισε: “Ζητάω χίλια συγγνώμη από τη ροή του σταθμού. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε και να υπάρχει διάλειμμα για διαφημίσεις. Έχουμε πρόβλημα υπαρξιακό, μας είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε το “Ράδιο Αρβύλα” αυτή τη σεζόν. Εμείς τελειώνουμε νωρίτερα όπως γνωρίζετε, πέρυσι λέγαμε “Θεέ μου πότε θα τελειώσουμε” ενώ μας αρέσει η επικοινωνία μαζί σας. Αλλά, θυμάστε τι επικρατούσε, έπρεπε να συνειδητοποιήσουμε τι επικρατεί γύρω μας, δεν θέλαμε να υπάρχουμε.

Για ακόμα μία φορά, στο τέλος της δικής μας σεζόν νιώθουμε ότι μπορεί η ζωή να συνεχίζεται, μπορεί το κλίμα να ανατραπεί. Απ’ ό,τι βλέπουμε κάνουν ό,τι μπορούν όλοι τους για να ανατραπεί το κλίμα, για να επιστρέψουμε σε αυτήν τη χαζοχαρούμενη κανονικότητα. Μην ξεχνάμε ότι μέσα στο πλαίσιο του τριήμερου πένθους, άρχισε ήδη η επιστροφή στην κανονικότητα, έπαιζε κανονικά το Survivor.

Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, αυτή η χαζοχαρούμενη κανονικότητα, η κανονικότητα της λοβοτομής, βολεύει και τους πολιτικούς, και τα κέρδη. Η στεναχώρια δεν έχει πολλές διαφημίσεις. Εμείς δεν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, μας είναι αδύνατον να κάνουμε το “Ράδιο Αρβύλα” όπως το κάναμε πριν. Που δεν ήταν κακό αλλά τώρα δεν γίνεται και δεν μπορούμε και δεν θέλουμε. Δεν θέλουμε να συμμετέχουμε στα συστατικά που θα επιστρέψουν το κόσμο σε αυτήν την κανονικότητα. Δεν θέλουμε να συμμετέχουμε”.

“Από ό,τι καταλάβαμε από τα μηνύματα, αυτό που είπα ήταν διφορούμενο και πρέπει να το διευκρινίσω. Δεν εννοούσα ότι εξαφανιζόμαστε, αλλά ότι το Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να συνεχίσει στη μορφή που ήταν. Έχουμε σκέψεις να βγούμε αύριο από το περιβάλλον του Βινυλίου και να κάνουμε κάποιες εκπομπές που δεν θα είναι το Ράδιο Αρβύλα όπως το ξέραμε”, κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.

Αποθέωση από την Έλενα Ακρίτα

Τα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης φαίνεται ότι συγκίνησαν την Έλενα Ακρίτα, η οποία έδωσε τα συγχαρητήριά της στους Ράδιο Αρβύλα.

“Μπράβο Ράδιο Αρβύλα. Μπράβο Αντώνη, μπράβο Γιάννη, μπράβο Χρηστο! Παρόντες πριν 15 χρόνια με τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, παρόντες κι απόψε με τα Τέμπη. Είπατε αυτά που σκεφτόμαστε, είπατε αυτά που αισθανόμαστε.

Ετσι. Σαν πρόκες πρέπει να καρφώνονται οι λέξεις. Να μην τις παίρνει ο άνεμος”, έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook.

Τα πιο σημαντικά