Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑποσύρονται από την δημοσιότητα Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση μετά τον γάμο...

Αποσύρονται από την δημοσιότητα Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση μετά τον γάμο τους

Η Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση παντρεύτηκαν την περασμένη Κυριακή, στην Κύπρο με 2.000 καλεσμένους.

Το νεόνυμφο ζεύγος έκανε τις πρώτες δηλώσεις τους σήμερα το πρωί στην εκπομπή του OPEN «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και αποκάλυψε ότι όλα πήγαν τέλεια και σύμφωνα… με τη σκαλέτα.

«Χρειάστηκε να έχουμε μια ασφάλεια για τον πρόεδρο της Κύπρου αλλά και για την Έλλη γιατί όλοι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφία. Οι καλεσμένοι μας έπρεπε να δείξουν το εισιτήριό τους για να μπουν στη δεξίωση. Αν κάποιος ερχόταν χωρίς το προσκλητήριο έπρεπε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις ποιος τον κάλεσε. Ήταν σχεδόν 2000 άτομα, κάθισαν ακόμα και στο τραπέζι της νύφης» αποκάλυψαν.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ετοιμάζονται για τον μήνα του μέλιτος, κατά τη διάρκεια του οποίου θα επισκεφτούν τον Μαυρίκιο, τις Μαλδίβες και το Ντουμπάι.

Ωστόσο, Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, προκάλεσαν αίσθηση και… θλίψη όταν αποκάλυψαν, ότι με την επιστροφή τους θα αποσυρθούν από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Θέλουμε να το ζήσουμε, γι’ αυτό πριν προλάβει κανείς να πει ότι ψωνιστήκαμε και εξαφανιστήκαμε, με την Ιλάειρα θα γυρίσουμε λίγο σελίδα. Θα γυρίζουμε λίγο προς το σπίτι μας. Θέλουμε να ζήσουμε τον έρωτά μας, να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα» είπαν χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπαν στο σχετικό βίντεο:

Τα πιο σημαντικά